Innbo- og reiseforsikring for unge

Det er smart å ha forsikring både hjemme og på reise. Husk at tingene dine kan være verdt mer enn du tror! Er du mellom 18 og 28 år får du innbo- og reiseforsikring i én pakke.

  • Du er forsikret hvis du blir utsatt for en ulykke eller blir syk på reise.
  • Tingene du har hjemme er forsikret for inntil 300.000 kroner.
  • Du får sykkelen din erstattet hvis den blir stjålet.

Hva dekker innbo- og reiseforsikringen for unge?

  • Tingene dine er dekket ved innbrudd, brann og vannskade hjemme.
  • Sykkelen din er forsikret inntil 15.000 kroner.
  • Forsinket eller forsvunnet bagasje dekkes.
  • Klær, sportsutstyr og andre ting du har med deg er forsikret når du er på reise.
  • Du er forsikret ved ulykke og sykdom når du er på reise i hele verden.

Hvis du velger toppforsikringen dekkes i tillegg uhell som skjer hjemme hos deg, for eksempel om tv'en din ramler ned fra veggen. Sykkel er dekket inntil 30.000 kroner, og tingene dine er også forsikret under flytting. 

Viktig å vite

Innbo- og reiseforsikring for unge gjelder for deg, og dekker ikke samboer eller barn. Verdier i hjemmet er forsikret for inntil 300.000 kroner. Du kan selvfølgelig også velge innboforsikring og reiseforsikring hver for seg.


Flyttet hjemmefra?

Du er ikke lenger dekket av forsikringene til foreldrene dine når du melder flytting til Folkeregisteret. Enten du er student og bor på hybel, leier leilighet eller kjøper din første bolig, bør du ha en innboforsikring som sikrer tingene dine. Legger du sammen verdien på for eksempel sykkel, sportsutstyr, tv, pc, smykker og klær, kan tingene dine være verdt mer enn du tror. 

De fleste unge trenger også reiseforsikring. En reiseforsikring dekker tingene du har med deg på tur, og i tillegg er du forsikret mot skader og sykdom på reisen.

Med innbo- og reiseforsikring for unge har vi samlet det du trenger for å sikre deg selv og tingene dine, både hjemme og på tur.


Har du hatt uhell eller skade på reise eller eiendeler?


Reisekortet får du på mobilen

Du glemmer ikke mobilen når du skal ut å reise. Derfor får du også reisekortet ditt på mobilen. Reisekortet er alltid tilgjengelig, selv uten internett-tilkobling. 


Har du hatt uhell eller skade på eiendelene dine hjemme eller i forbindelse med reise?

SpareBank 1 har de mest fornøyde forsikringskundene*. Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no

*Norsk kundebarometer 2017 og EPSI 2016

Forsikringen leveres av SpareBank 1 Forsikring