Bytte bolig

Du har en bolig og ønsker å kjøpe en ny. Som oftest går det bra, men hvis du blir sittende igjen med både den gamle og den nye boligen, tikker taksameteret fort. Hvordan kan du unngå en slik situasjon?   

  • Be om en uforpliktende verdivurdering så du får vite hvor mye boligen din verdt
  • Bestill tid hos rådgiver slik at du vet hva har du råd til å kjøpe
  • Sjekk vår kalkulator og søk om lån eller finansieringsbevis
  • Snakk med oss som kjenner boligmarkedet om du bør kjøpe eller selge først

Låne, kjøpe, selge. Vi hjelper deg. 

Du får en god boliglånsrente, og du kan låne inntil 85 % av kjøpesummen. Trenger du å låne mer, er det nødvendig med ekstra sikkerhet i annen bolig, hytte eller lignende. Vi har ulike typer boliglån, avhengig av hvilket behov du har. Sitter du for eksempel med to boliger i en periode, kan vi hjelpe deg med mellomfinansiering.

Har du god sikkerhet i boligen, kan flexilån være noe for deg. Da får du raskt tilgang på penger og kan for eksempel kjøpe bil, starte et oppussingsprosjekt eller gjøre en investering uten at du trenger å søke om lån på nytt. 

 

 


Bør du kjøpe ny bolig før du selger den gamle?

I utgangspunktet er det et godt råd å selge boligen du nå har før du kjøper ny. Da vet du hva du har å rutte med. Dette er jo avhengig av boligmarkedet akkurat der og da, og vi anbefaler at du tar kontakt med oss for å høre hva som er smart å gjøre i din situasjon i ditt boligområde. 

Vokser lånebehovet eller vil flyttingen bedre økonomien? Ta en samtale med oss. Det er smart uansett livssituasjon. Du får hjelp av våre autoriserte rådgivere til å finne ut hva du har råd til og hva slags lån som passer best for deg. Livet er enklere når økonomien er på stell.


Hva bør du tenke på når du er på visning?