Endelig 18!

Men hva innebærer det egentlig å være 18 år og myndig? Det betyr blant annet at du nå bestemmer over egne penger. Kult, og litt skummelt. Vil du vite mer om dine nye økonomiske muligheter?


Hva er din boligdrøm?

Skal du låne kr 1.500.000, må du ha kr 225.000 i egenkapital. Det er mye penger. Hvis du er helt rå, setter du av litt penger etter sommerjobben, etter bursdag og jul. Kanskje blir du mer motivert til å spare ennå mer etter hvert som kontoen fylles opp. Litt sparing er uansett bedre enn ingenting. Vi heier på deg og din boligdrøm!

Banken rett i lomma

Mobilbanken er enkel å bruke, og den raskeste måten å gjøre de mest vanlige banktingene på. Nå kan du til og mer overføre penger med stemmen! Og sist, men ikke minst; du har oversikten du trenger til enhver tid. 


Hvordan sikre deg og tingene dine?

Nå som du er 18 og voksen, kan det hende at du ikke lenger er forsikret av dine foreldre. Har du tenkt over hvor mye tingene dine, som PC, mobil, klær, sykkel, sportsutstyr, smykker etc, er verdt til sammen? Eller hva skjer om du blir syk eller skadet deg når du er på reise? Med vår reise- og innboforsikring har vi samlet det du trenger for å sikre deg selv og tingene dine, både hjemme og når du er ute og reiser.