Kundeturer

I kundeturene for 2019 tar vi deg med til Sør-Europa og Asia, nærmere bestemt Dolomittene eller Vietnam og Kambodsja.


dolomittene-fjelltopper-bv

Dolomittene - Italiensk vandreparadis

Varighet: 7 dager
Pris: fra 12 450,– pr. person
Datoer: 20. september 2019

Vandreturer i spektakulære omgivelser

Bli med på opplevelsesrike dager hvor vi skal utforske dette spektakulære fjellområdet sammen med vår hyggelige og erfarne fjellguide.

Dolomittene, nord i Italia, er et natureldorado både vinter og sommer. De helt spesielle fjellformasjonene som finnes her har UNESCO status og tiltrekker seg reisende fra hele verden.

Val di Fiemme er den perfekte basen for vandreturer i fjellene, og den sjarmerende landsbyen Cavalese kombinerer fremragende gastronomi med rustikk stemning, der den ligger solrikt til med utsikt over dalen og fjellene.

Turen kan karakteriseres som middels krevende. Den er for deg som liker fotturer, er i normalt god fysisk form og som også kan gå i noe bratt terreng. Vi tilpasser selvsagt tempo og program best mulig, og vandrestiene er preget av grus, stein og gress. Vil du slappe av en dag, er det selvfølgelig fullt mulig.vietnam-sykkel-bv

Vietnam og Kambodsja

Varighet: 11 dager
Pris: 22 950,– pr. person
Datoer: 21. november 2019

Østens fascinerende natur og kultur

Bli med til to av Østens mest spennende land. Vietnam tar oss imot med smil og glimt i øyet. Dette vakre og langstrakte landet byr på utilgjengelige fjellområder, endeløse rismarker og vakre palmestrender ved Sørkinahavet.

Her kan du smake deg gjennom de fargerike markedene i Saigon, og kjenne på det travle dagliglivet langs Mekongfloden. I kongeriket Kambodsja venter flytende landsbyer på Tonle Sap og det spektakulære tempelkomplekset Angkor Wat.

Småbysjarmen, kulturskattene og gjestfriheten er overalt, men vi ser også spor fra den dramatiske fortiden under Røde Khmer-regimet. Gled deg til å møte vennlige mennesker og å oppleve to fantastiske og fascinerende land!


Har du spørsmål om kundeturene?

Ta kontakt med reiseansvarlig Randi Pettersen.
E-post: randi@norsktur.no  |   Telefon:  38 12 03 20