Reiseforsikring

Har du reiseforsikring er du og familien din garantert hjelp hele døgnet, over hele verden.

 • Avbestillingsforsikring er inkludert i reiseforsikringen.
 • Velger du toppforsikring er du forsikret fra du drar hjemmefra.
 • Reiseforsikringsbeviset kan du også laste ned på mobilen

Viktig informasjon om hendelsen i Manchester

I går kveld 22. mai var det en hendelse på Manchester Arena på Ariana Grande-konsert som antas å være terror. Våre tanker går til alle som er rammet av tragedien. Situasjonen er uavklart. Vi dekker evakuering for de som ønsker å reise hjem fra Manchester de neste tre døgn. Vi dekker også avbestilling for de som ikke ønsker å reise til Manchester-området i dag og frem til og med fredag 26. mai 2017. Ta kontakt med flyselskapet ditt eller reisearrangøren din først. Er du berørt av hendelsene på Manchester Arena, eller trenger du å snakke med oss, ring oss på 02300.


Er du medlem i et LO-forbund?

Hva dekker reiseforsikringen?

 • Utgifter ved sykdom, ulykker, forsinkelser, avbrutt reise og tapt bagasje.
 • Avbestilling ved ulykke eller uventet sykdom.
 • Billetter, penger og pass ved tyveri eller ran.
 • Hjemreise hvis du blir syk eller skadet på reisen. Du får også hjemreise ved alvorlig sykdom eller dødsfall i din nærmeste familie.
 • Utgifter til juridisk hjelp på reiser utenfor Norden.

Viktig å vite

 • Barn og unge opp til 20 år er dekket av foreldrenes reiseforsikring så lenge de har samme adresse i Folkeregisteret. 
 • Forsikringen gjelder for enkeltreiser inntil 70 dager. Skal du på reise som varer lenger enn 70 dager kan du utvide antall reisedager. 
 • Forsikringen dekker ikke skader ved risikoaktiviteter som for eksempel ekspedisjoner, fjellklatring og fallskjermhopping. 

Forsikringsbeviset får du også på mobilen

Det er fort gjort å glemme forsikringsbeviset når du skal ut å reise, men mobilen glemmer du ikke. Derfor får du reiseforsikringsbeviset ditt på mobilen. Da har du det alltid med deg og tilgjengelig - selv uten nett. Hvis du ønsker å få beviset tilsendt i posten, kan du bestille det i nettbanken under Meldinger - Bestillingsskjemaer. Du kan også logge inn til dine forsikringer og skrive det ut.

Uansett - husk at du når som helst kan kontakte oss på (+915) 02300 når du er på reise. Et godt tips er å informere noen hjemme om nummeret før du reiser, slik at de kan hjelpe deg hvis noe skjer.


Har du hatt uhell eller skade i forbindelse med reise?


Trenger du hjelp på stedet?

Ved akutt sykdom, alvorlige ulykker eller behov for hjemreise når du er i utlandet kan du ringe alarmsentralen SOS International på telefon +47 22 96 50 45. De samarbeider med godkjente leger og sykehus over hele verden, og kan hjelpe deg der du er.


Hva lurer andre på?


Er du mellom 18 og 28 år?

Med innbo- og reiseforsikring for unge får du forsikringene du trenger, både hjemme og på reise.

SpareBank 1 har de mest fornøyde forsikringskundene*. Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no

 *EPSI 2016

Forsikringen leveres av SpareBank 1 Forsikring