Z-Eiendom og EiendomsMegler 1 BV sammen

Det er nå enighet om en intensjonsavtale rundt organiseringen av Z-Eiendom og EiendomsMegler 1 BV sin avdeling i Tønsberg.

Ett selskap og samlokalisering

Z-Eiendom og SpareBank 1 BV har nå inngått en intensjonsavtale, der man er enige om at SpareBank 1 BVs eiendomsmeglingsvirksomhet videreføres i det som i dag heter Z-Eiendom. Selskapet blir del av EiendomMegler 1-alliansen.

Meglerne i EiendomsMegler 1 BV i Tønsberg overdras til Z-Eiendom gjennom en virksomhetsoverdragelse, og alle meglerne i det felles selskapet blir lokalisert samlet på Teie. Selskapets daglige leder blir Tom Arild Henriksen.

 - Det har vært stor enighet om at det ikke er hensiktsmessig at det finnes to eiendomsmeglerselskaper i Nøtterøy/Tønsberg-området som er eiet eller delvis eiet av SpareBank 1 BV, og vi er glade for at vi nå har kommet fram til en god løsning, sier administrerende direktør Rune Fjeldstad i SpareBank 1 BV.

SpareBank 1 BV eier EiendomsMegler 1 BV og 60 prosent av aksjene i Z-Eiendom.

 Nye muligheter

- Jeg tror dette gir gode muligheter for videre vekst, og vil gratulere Z-Eiendom og Tom Arild Henriksen med nye medarbeidere og ansvaret for markedsområdet Nøtterøy/Tønsberg. Vi gleder oss til å se en videre utvikling i et spennende område som er i god vekst, sier daglig leder Ola Amundsen i EiendomsMegler 1 BV.

- Jeg ser frem til å skape veien videre sammen med enda flere dyktige meglere. Nå blir vi den største eiendomsmegleren i byen, og et solid lag som kan hente det beste både fra Z-Eiendom og EiendomsMegler 1-kjeden, sier Tom Arild Henriksen, daglig leder i Z-Eiendom.

 

Kontaktinformasjon:

Daglig leder i Z-Eiendom, Tom Arild Henriksen, mobil 90 21 94 60.

Daglig leder i EiendomsMegler 1 BV, Ola Amundsen, mobil 90 75 66 33.

Kommunikasjonssjef i SpareBank 1 BV, Live Stensholt, mobil 92 61 07 70.