Derfor bør du betale apper og abonnement med kredittkort

Mange har innsett at det er lurt å bruke kredittkort fremfor bankkort når de handler på nett. Men ikke alle tenker over at netthandel er langt mer enn reiser og det som kan pakkes og sendes i posten.


Robbie Williams - Trondheim 1. august

The Heavy Entertaiment show! Vi har sikret oss billetter til sommerens utsolgte konsert med Robbie Williams.

Sted: Granåsen Arena 
Pris: 875,- kroner per billett

Billettbestilling til Robbie Williams går nå via SMS:
Send SMS til 02455 med kodeord ROBBIE og fullt navn slik det står på ditt kredittkort. Du vi få svar innen kort tid. Ditt kort vil bli belastet for 2 billetter à kr 875,- Billettene vil bli sendt til deg pr. post. Dette er et tilbud til deg som har kredittkort fra SpareBank 1, LOfavør eller BN Bank

Når vi etter hvert bruker flere apper og strømme- og abonnementstjenester på nett, må vi også stole på at flere og flere aktører tar godt vare på kortinfoen vår. Vil du være på den sikre siden, bruk SpareBank 1 kredittkortet på slike tjenester.

Derfor bør du holde bankkontoen utenfor
Om tjenesten blir hacket eller annet skulle skje slik at kortinfoen din havner på ville veier, vil du være glad for at det er kredittkortet og ikke bankkortet det er snakk om.

Havner infoen på det vanlige bankkortet ditt i gale hender, risikere du i verste fall å få lønnskontoen din tappet. Men med et kredittkort er det ikke dine penger som forsvinner. Du har dessuten flere rettigheter (Finansavtalelovens §54b) og enklere løsningsvei, både ved svindel og ved klage, ved bruk av kredittkortet.
 

Hva bør du bruke kredittkortet på?
 

1. Appkjøp og kjøp gjennom app
Kjøper du apper fra Apple Store eller Google Play? Da bør SpareBank 1 kredittkortet ligge inne. Men minst like viktig: Oppgir du kortinfo i selve appen, bør du aldri gamble på å bruke det vanlige bankkortet.

2. Strømmetjenester som Spotify og Netflix

Spotify og Netflix er bare noen av de mange strømmetjenestene vi flittig bruker. De gir oss underholdning, og vi lar dem trekke månedlige beløp fra kontoen vår. Pass bare på at det er kredittkortet du registrerer når du oppretter en bruker.

3. Delingsøkonomi som Airbnb og Uber
Med tjenester som Airbnb, Uber og Nabobil.no, så deler vi mer enn før. Men det betyr ikke at vi trenger å dele tilgangen til bankkontoen vår. Betaler du tjenestene med kredittkortet, er du alltid på den sikre siden. En stor bonus når du kjøper reiserelaterte tjenester som Airbnb og Uber, er at du får gratis reiseforsikring på kjøpet!

4. Abonnementstjenester og medlemskap 
Er du medlem på treningssenter, eller abonnerer på matkasser, boxershortser eller kosttilskudd? Eller kanskje bruker du programmer og tjenester på nett som koster månedlig eller årlig? Alle disse er det også smart å betale med kredittkort.

Betal alt du kjøper på nett med kredittkortet

Du har hele tiden full oversikt og kontroll i din nett- og mobilbank, og kan enkelt overføre mellom kort og konto eller betale inn ekstra når det måtte passe.

Enten du skal betale for buss, parkering, spill eller noe annet, må du legge inn kortopplysningene dine. Du har aldri noen garanti for hvor sikre appene er, eller hvor mye du kan stole på aktørene som står bak.

 

 

Oslo Sommertid, Marcus & Martinus, Isac Elliot med flere - 2. juli

Oslo Sommertid sikret seg Skandinavias største tenåringsidoler Marcus & Martinus og Isac Elliot. Velkommen til en dag skreddersydd til de unge.

Sted: Voldsløkka Spesial
Spesialpris: 725,- kroner per billett


Den Store Sommerfesten - Justin Bieber, Martin Garrix, Nico & Vinz med flere - Stavanger 7. juni

7. juni kommer to av verdens største artister til Stavanger, og byen gjøres om til en stor og pulserende sommerfest. Få med "fast track" når du kjøper via SpareBank 1, så får du egen inngang og egne innganger til mat og drikke.

Sted: Forus Travbane 
Pris: 799,- kroner per billett


John Fogerty - Trondheim 2. juli

Her har du en unik mulighet til å oppleve John Fogerty - en artist i verdensklasse fra Rock and Roll Hall of Fame og Songwriters Hall of Fame. Vi har sikret oss billetter til sommerens utsolgte konsert.

Sted: Sverresborg Arena
Pris: 795,- kroner per billett


TOTO with Special guests RETURN - Hamar 5. august

TOTO for første gang til Hamar! Toto gjør en sjelden festivalopptreden og de har med seg Special guests RETURN! 

Sted: Tjuvholmen Arena
Spesialpris: 650,- kroner per billett


Brit Floyd - Tromsø 30. september

Gjør deg klar for Brit Floyd, verdens råeste Pink Floyd-tribute. 30. september inntar de Fløyhallen i Tromsø, og lover sin største og mest ambisiøse produksjon noensinne.

Sted: Fløyhallen
Spesialpris: 500,- kroner per billett

Har du ikke kredittkort hos oss?

Er du ikke kunde hos oss? Da kan du søke om kredittkort her