Kundevalg

Innkalling til valgmøte for kundevalget i nye SpareBank 1 BV. I tråd med gjeldende vedtekter § 3-4 og Finansforetakslovens § 8-1 og 8-2 innkalles det herved til valgmøte for kunder.


Robbie Williams - Trondheim 1. august

The Heavy Entertaiment show! Vi har sikret oss billetter til sommerens utsolgte konsert med Robbie Williams.

Sted: Granåsen Arena 
Pris: 875,- kroner per billett

Billettbestilling til Robbie Williams går nå via SMS:
Send SMS til 02455 med kodeord ROBBIE og fullt navn slik det står på ditt kredittkort. Du vi få svar innen kort tid. Ditt kort vil bli belastet for 2 billetter à kr 875,- Billettene vil bli sendt til deg pr. post. Dette er et tilbud til deg som har kredittkort fra SpareBank 1, LOfavør eller BN Bank

Onsdag. 30 november 2016, 18:00 i bankens lokaler, Jernbanealleèn 23/25, Sandefjord og Storgata 7, Kongsberg.

SpareBank 1 BV og SpareBank 1 Nøtterøy-Tønsberg planlegger en sammenslåing av de to bankene. Endelig beslutning skal fattes i respektive generalforsamlinger 26.10.16.

Navnet til den nye banken vil være SpareBank 1 BV. Under forutsetning om positive vedtak og senere godkjennelse fra myndighetene skal det velges medlemmer til generalforsamlingen i den nye, sammenslåtte banken.

Fra nåværende kunder i SpareBank 1 BV skal det velges 6 medlemmer og 2 varamedlemmer til den nye generalforsamlingen. Valgene gjelder for en periode på 4 år. 

I henhold til gjeldende vedtekter er sparebankens myndige kunder stemmeberettiget ved valg av kundenes representanter til bankens generalforsamling. Hvert kundeforhold gir èn stemme.

Valgkomitèens innstilling for valg til kundevalget vil bli kunngjort på sparebank1.no/bv og ved oppslag i banken senest èn måned før valget. Valgkomitèens innstilling vil også kunne fås ved henvendelse til banken.

Kunder som vil delta i valget må melde seg i banken innen mandag 28.11.d.å kl. 12:00. Gjennom kundevalget gis kundene medinnflytelse i driften av den nye banken. Stemmebrerettigede kunder oppfordres til å delta i valget.

 

Sandefjord, 20. oktober 2016
Thor-Morten Jacobsen
Generalforsamlingens leder

Oslo Sommertid, Marcus & Martinus, Isac Elliot med flere - 2. juli

Oslo Sommertid sikret seg Skandinavias største tenåringsidoler Marcus & Martinus og Isac Elliot. Velkommen til en dag skreddersydd til de unge.

Sted: Voldsløkka Spesial
Spesialpris: 725,- kroner per billett


Den Store Sommerfesten - Justin Bieber, Martin Garrix, Nico & Vinz med flere - Stavanger 7. juni

7. juni kommer to av verdens største artister til Stavanger, og byen gjøres om til en stor og pulserende sommerfest. Få med "fast track" når du kjøper via SpareBank 1, så får du egen inngang og egne innganger til mat og drikke.

Sted: Forus Travbane 
Pris: 799,- kroner per billett


John Fogerty - Trondheim 2. juli

Her har du en unik mulighet til å oppleve John Fogerty - en artist i verdensklasse fra Rock and Roll Hall of Fame og Songwriters Hall of Fame. Vi har sikret oss billetter til sommerens utsolgte konsert.

Sted: Sverresborg Arena
Pris: 795,- kroner per billett


TOTO with Special guests RETURN - Hamar 5. august

TOTO for første gang til Hamar! Toto gjør en sjelden festivalopptreden og de har med seg Special guests RETURN! 

Sted: Tjuvholmen Arena
Spesialpris: 650,- kroner per billett


Brit Floyd - Tromsø 30. september

Gjør deg klar for Brit Floyd, verdens råeste Pink Floyd-tribute. 30. september inntar de Fløyhallen i Tromsø, og lover sin største og mest ambisiøse produksjon noensinne.

Sted: Fløyhallen
Spesialpris: 500,- kroner per billett