Vi senker rentene fra 8. april

For andre gang på en uke senker vi rentene. 24. mars ble det besluttet å redusere renten på boliglån ytterligere med inntil 0,50 prosentpoeng. Til sammen har vi satt ned rentene med inntil 0,85 prosentpoeng.

Vi vil av praktiske årsaker slå de to renteendringene sammen. For kundene vil det derfor framstå som èn renteendring og ikke to.

Rentenedsettelsen på eksisterende boliglån iverksettes fra 8. april. Alle kunder som får renteendring blir varslet direkte i nettbanken/mobilbanken eller per post på vanlig måte.

Vi oppdaterer våre prislister med nye priser. De nye prisene gjelder for nye lån fra 26. mars.

Endringen gjelder også bedriftskunder

Også våre bedriftskunder får nå ytterligere rentenedsettelse på inntil 0,50 prosentpoeng. Dermed får også bedriftskunder en nedgang til sammen på inntil 0,85 prosentpoeng på flytende rente. Endringene blir varslet direkte i nettbank bedrift. Nye vilkår for eksisterende bedriftskunder gjelder fra 13. april. 

illustrasjon

Våre rådgivere jobber nå aktivt med å bistå kunder som ber om hjelp, slik at vi sammen kan finne gode løsninger. Mange har fått innvilget avdragsfrihet og vi hjelper så godt vi kan.

Spørsmålikon med bakgrunn.

Spørsmål og svar

Priseksempel LO Førstehjemslån 85 %: Låner du 2 millioner over 25 år koster lånet kr 457.230,- og du betaler totalt kr 2.457.230,- Effektiv rente er 1,73 %.