ikon ansette medarbeidere

Ungt Entreprenørskap (UE)

Har du ikke BankID?

Fra du er 13 år kan du få BankID. For å få BankID hos oss må du ha norsk personnummer, og du må komme innom et av våre kontorer med legitimasjon. Gyldig legitimasjon for å få BankID er norsk pass, reisebevis eller norsk nasjonalt ID-kort .

Foresatte kan bestille BankID til ungdom (13-18 år) i nettbanken. Når foreldrene har signert på avtalen må ungdommen møte opp i banken med passet sitt, på grunn av legitimasjonsplikten. Bestill BankID for mindreårige her.


Trenger du penger til noe du brenner for?

Da kan Spleis hjelpe deg! Spleis er en norsk folkefinanseringstjeneste, som gir deg mulighet til å starte egne innsamlingskampanjer. 

Med Spleis kan dere gå sammen om å samle inn penger til gode idéer og fine formål.

Alle som ønsker kan starte en Spleis, og alle kan bidra til fellesskapet. 


Se mulighetene!

Entreprenørskap er evnen til å se muligheter og gjøre noe med dem. Det handler om å tørre og ville omsette ideer til praktisk handling. Evnen til entreprenørskap kan trenes, og Ungt Enteprenørskap (UE) jobber derfor for at flest mulig elever og studenter skal få entreprenørskapsopplæring.

Les mer om ungt entreprenørskap på ue.noAvslutte konto

Når bedriften skal avvikles må kontoen avsluttes. Pass på at det ikke er penger igjen på bedriftskontoen før dere avslutter kontoen. 

Avslutt konto