Data Scientist

I SpareBank 1 Gudbrandsdal bygger vi vår virksomhet på verdiene nær, dyktig og fremtidsrettet. Vi jobber kontinuerlig for å gi våre kunder best mulig service. Som lokal og selvstendig bank tas alle beslutninger om bankens kunder lokalt i SpareBank 1 Gudbrandsdal. Vi ser på oss som gudbrandsdølenes egen bank og vi er opptatt av å bidra aktivt til utviklingen av dalen og Lillehammerregionen. Vi er på jakt etter de beste folkene, de kvikkeste hodene, de mest lærevillige og de med størst pågangsmot. Vi tilbyr gode økonomiske betingelser, utdanningsmuligheter, pensjonsordninger og sosiale aktiviteter.

Vi har ledig 100% stilling
som Data Scientist.


Vi ønsker å styrke vår satsning på Customer Relationship Management (CRM) og søker etter en faglig sterk analytiker til å videreutvikle vår kundekommunikasjon og for å styrke vår evne til å levere enda bedre kundeopplevelser. Rollen vil betjene 4 banker med tilhørende forretningsområder og inngå i team sammen med CRM strategisk rådgiver, analytiker og innholdsmarkedsfører.

Vår nye Data Scientist ønsker å finne mening og mønster i data, benytte informasjonen til å ta datadrevne beslutninger, bygge modeller og bidra til økt kundetilfredshet, innsikt og lønnsomhet. Du vil være sentral i å etablere, videreutvikle og gjennomføre vår CRM satsing. 

Vår analysedatabase er en MSSQL server og vi bruker Python som vårt hovedverktøy i analyser. Det er ikke mange bransjer som har mer og bredere data enn bank, og det er mulighet for å gjøre veldig mye spennende. Vi har bra nok datagrunnlag til å jobbe med prediksjonsmodeller for salg og kundeavgang. Det er et stort miljø for analyse i alliansen, alt fra rapporteringsanalytikere til Phd’er innen ML.

Vi tilbyr:

  • En spennende rolle med store påvirkningsmuligheter og rom for egenutvikling
  • Godt arbeidsmiljø og mange kolleger med høy fagkompetanse 
  • Meget gode forsikringsordninger og øvrige ansattvilkår
  • Konkurransedyktige betingelser

Arbeidsted etter nærmere avtale.
Søknaden med CV sendes til org@s1g.no

SØKNADSFRIST: 28. april 2019

Du kan også søke på stillingene digitalt på Finn.no

 

Vil du ha mer informasjon om stillingen? Spør Sindre eller Trond :)

Sindre Vaskinn
Tlf. 469 53 765
CRM-analytiker
Trond Slåen
Ass. Banksjef marked og kommunikasjon
Mobil: 975 60 466