Prosjektleder og prosjektmedarbeidere fritidsmarkedet

Vi har noen av landets flotteste hytteområder i Gudbrandsdalen og Lillehammer-regionen. Sjusjøen, Hafjell, Skei, Kvitfjell, Venabygdsfjellet og Gålå er velklingende navn for de som søker godt ferieliv i nydelige omgivelser på ski, til fots, sykkel m.m. Som regionens lokalbank har vi et sterkt ønske om å være en god samarbeidspartner innen bank, forsikring og eiendomsmegling også for våre deltidsinnbyggere. Vi ønsker å komme i dialog med utbyggere, hytteforeninger, hyttekjøpere og –selgere.

For å komme godt i gang med denne satsingen etablerer vi en prosjektgruppe bestående av prosjektleder og to prosjektmedarbeidere som sammen med relevant kompetanse fra banken og EiendomsMegler 1 skal vinne kampen om fritidsmarkedet. Prosjektets varighet er satt til tre år med ambisjon om at prosjektet etter dette inngår i bankens ordinære drift.

Er du vår nye prosjektleder?

Har du lyst til å være en aktiv drivkraft i arbeidet med å utvikle SpareBank 1 Gudbrandsdal sin ambisjon om å bli landets beste bank for fritidsmarkedet? Er du kreativ og løsningsorientert, kjenner fritidsmarkedet, ønsker å jobbe fleksibelt og selvstendig og trigges av salg og salgsresultater? Søk da vel!

Prosjektleder


Prosjektmedarbeidere

Har du lyst til å være en del av dette spennende prosjektet? I tillegg til prosjektleder skal vi ha to prosjektmedarbeidere som skal jobbe tett opp mot bank og eiendomsmegling

Prosjektmedarbeidere

Vi tilbyr:   

  • Utfordrende arbeidsoppgaver
  • Godt arbeidsmiljø og mange kolleger med høy fagkompetanse
  • Meget gode forsikringsordninger og øvrige ansattvilkår
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Tiltredelse og arbeidssted etter nærmere avtale


Søknaden med CV sendes til org@s1g.no
Du kan også søke digitalt via Finn.no

SØKNADSFRIST: 01.03.2020

 

 

Vil du ha mer informasjon om stillingen? Spør Ivar :)

Ivar Belle
Ass. Banksjef personmarked
Mobil: 951 50 402

I SpareBank 1 Gudbrandsdal bygger vi vår virksomhet på verdiene nær, dyktig og fremtidsrettet. Vi jobber kontinuerlig for å gi våre kunder best mulig service. Som lokal og selvstendig bank tas alle beslutninger om bankens kunder lokalt i SpareBank 1 Gudbrandsdal. Vi ser på oss som gudbrandsdølenes egen bank og vi er opptatt av å bidra aktivt til utviklingen av dalen og Lillehammerregionen. Vi er på jakt etter de beste folkene, de kvikkeste hodene, de mest lærevillige og de med størst pågangsmot. Vi tilbyr gode økonomiske betingelser, utdanningsmuligheter, pensjonsordninger og sosiale aktiviteter.