Visa gavekort

Usikker på hva jubilanten ønsker seg, eller på jakt etter den perfekte gaven til en som har alt? Da kan et gavekort være midt i blinken.

Det er gratis å bruke kortet.
Visa gavekort kan brukes over hele verden.
Kortet kan også brukes til netthandel.

Fint å gi - fint å få

Enten du skal gi gave til en spesiell anledning eller barna skal på tur, er penger på kort fint å ha. 

  • Valgfritt gavebeløp mellom 200 og 5.000 kroner.
  • Kom innom kontoret så får du det på dagen..
  • Den som får kortet må ikke handle i bestemte butikker, kjeder eller kjøpesentre. Kortet kan brukes på alle steder merket Visa.
  • Enkelt å sjekke hvor mye penger som er igjen på kortet.
  • Blir kortet borte er ikke pengene borte (forutsatt at du har notert deg kortnummeret).

Priser og vilkår

kr 40,-
  • Valgfritt gaveomslag kr. 0,-
  • Det er gratis å bruke kortet
  • Saldosjekk på SMS kr 3,-på nett er det gratis
  • Ved bruk i utlandet kommer et valutapåslag på 2 %

Hvis kortet blir stjålet eller mistet

Skulle gavekortet bli stjålet eller mistet kan vi sperre det, hvis du har notert deg kortnummeret. Ring 24 17 43 17 umiddelbart for å få tilsendt et erstatningskort.

Penger igjen på kortet etter utløpsdato

Restbeløp som står igjen på kortet etter utløpsdato kan overføres til et nytt kort eller overføres konto etter utløpstiden. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.


Når kan gavekort være smart?

Gavekort passer til de fleste anledninger, store som små. Enten det er bursdag, jul, bryllup eller noen som fortjener en ekstra oppmerksomhet, kan gavekort være midt i blinken. Spesielt hvis du tenker at pengegaven skal brukes og ikke spares.


Lade gavekort

Tomt kort kan du lade i en av SpareBank 1s minibanker eller i telefonbanken. Vær oppmerksom på at kortet bare kan lades en gang.

Slik lader du i minibank: Sett inn ditt eget bankkort og tast PIN-kode på vanlig måte. Velg "Ladetjenester" på menyen, deretter "Visa gavekort". Kortet må lades i en av SpareBank 1 Gudbrandsdals minibanker.


Sjekke saldo på gavekort

Få saldo på SMS:  Send kodeord VGSALDO og de siste 8 siffer av ditt kortnummer til 2258. Eks: Send <VGSALDO 12345678> til 2258. Du vil da motta en melding med både saldo og transaksjoner.


Merk deg kortnummeret

Det kan være lurt å ta bilde av kortet eller skrive ned kortnummeret. Da kan vi sende deg et erstatningskort hvis du skulle miste kortet eller det blir stjålet.


Hva lurer andre på?