korona ikon

Vi er her i koronakrisen!

Koronakrisen kan påvirke din privatøkonomi eller gjøre deg bekymret. Her hjelper vi deg og gir deg nyttig informasjon.

Usikker økonomi?

Vi jobber sammen for å få oversikt og kontroll på økonomien din hvis du er permittert eller økonomisk rammet av koronakrisen.

Priseksempel boliglån ved avdragsfrihet: Nom. rente 2,40%. Eff. rente 2,49%. 2 mill o/25 år, kostnad 686.182,- Totalkostnad. 2.686.183,-

På reise?

Reiseforsikringen dekker utgiftene til å booke om billettene slik at du kommer deg hjem.

  • Les mer om hva reiseforsikringen din dekker. Det er ofte lurt å gjøre før du kontakter oss, siden vi nå opplever stor pågang. Ring oss på 915 02300 hvis du ikke finner svar.
  • Meld sak her hvis du har krav på erstatning. Vi jobber så raskt vi kan med å behandle saker og betale ut penger, men det kan ta litt tid før du har pengene på konto. Vi håper på forståelse for det.
     

Usikker på sparepengene dine?

Nedturen blir som regel etterfulgt av enda større oppturer. Så vårt råd er å tenke langsiktig og være rolig.

Verdt  å vite om avdragsfrihet

Når den avdragsfrie perioden er over, øker summen på de månedlige innbetalingene. Du beholder da den samme nedbetalingstiden som før. Kontakt oss hvis du vil forlenge nedbetalingstiden i stedet, så ordner vi det.

Hvordan krisepakken påvirker deg som er student

Vi forstår godt at du kan være bekymret om dagen. Kanskje har du blitt permittert fra den deltidsjobben som gjorde at du fikk alt til å gå rundt? Selv om regjeringen forsøker å lette på trykket ved å lansere krisepakker kan du gjøre mye selv også.

Young blogger girl with coffee sitting and working in a cafe. Bright portraits in the coffee shop, smiles and happy eyes. Business woman, strict style

Vi deltar i dugnaden for å stoppe koronaspredning

Fra mandag 16. mars og fram til 14. april stenger vi alle bankens kontorer for drop in-kunder. Det betyr ikke at banken er stengt. Vi har alle avdelinger i drift og vi er tilgjengelig for alle som har behov for våre tjenester. Ta kontakt med din rådgiver eller vårt kundesenter på 02095, så hjelper vi deg.


Les mer om hvorfor

Vi setter ned renta igjen

Nå følger vi opp dette med et nytt kutt på inntil 0,5 prosentpoeng på boliglån. Dermed har vi satt ned utlånsrenta med inntil 0,9 prosentpoeng i løpet av en uke. Det er noe bedre enn de fleste banker, som ligger på 0,85 prosentpoeng.

Les også: Vi vil bestå kunder som trenger hjelp

Per Ivar Kleiven

Bekymret for billånet eller forbrukslånet ditt?

Er du berørt av situasjonen med Korona-viruset strekker vi oss langt for å hjelpe deg. Hvis du har blitt permittert kan du få inntil tre måneder avdragsfrihet på lånet ditt.

Har du behov for mer enn tre måneders avdragsfrihet gjør vi en individuell vurdering av dette.

Hvis du ønsker avdragsfrihet må du gjøre følgende:

  • Send en e-post til privat@sb1finans.no med begrunnelse om hvorfor du trenger avdragsfrihet
  • Husk å oppgi kontraktsnummeret. Kontraktsnummeret har seks siffer og du finner det i mobilbanken eller nettbanken sammen med lånet.

Priseksempel billån: 3 mnd. avdragsfrihet: Nom. rente 3,95 %. Eff. rente 6,09 %. 150.000 kr o/5 år, kostnad 24.921 kr, totalt 174.921 kr.

Prisekesempel forbrukslån: 3 mnd. avdragsfrihet: Nom. rente 16,5 %. Eff. rente 22,05 %. 65.000 kr o/5 år, kostnad 39.788 kr, totalt 104.788 kr.


 

Får du problemer med å betale på kredittkortet?

Blir du berørt av Korona-situasjonen slik at det skaper utfordringer for deg å betale din månedlige kredittkortregning fra SpareBank 1, kan du ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg så godt vi kan.

Vi har flere muligheter til å hjelpe deg ved å tilby

  • Betalingsfri måned
  • Nedbetalingsplan 
  • Refinansiering avhengig av din betalingssituasjon. 

 

 

Priseksempel SpareBank 1 Mastercard: Eff. rente 23,9 %, 15.000 kr, o/12 mnd, kostnad 1.518 kr, totalt 16.518 kr.