Effektivisere inn- og utbetalingene

Ønsker du å bruke tid til det du er god på? Vi hjelper deg å finne effektive betalingsløsninger tilpasset ditt behov, slik at du kan ha fullt fokus på kundene dine.


Hva er din situasjon og hvordan kan du effektivisere?

Ingen bedrifter er like. Hvilke betalingsløsninger og tjenester som passer for deg avhenger av deg og din bedrift. Kjenner du deg igjen i situasjonene nedenfor? Klikk på lenken og les mer om hva vi kan tilby deg.


Tar bank og regnskap mye tid?

Det å følge opp utestående fakturaer, utbetale lønn og føre bilag er en tidkrevende prosess. Det tar tid å registrere og godkjenne alle fakturaene til utbetaling. Med effektive betalingsrutiner får du mer tid til det du er best på, og kan konsentrere deg om kundene dine.

Sammen kan vi finne de beste betalingsløsningene for bedriften din. Gode rutiner i hverdagen kan forenkle en hektisk dag. 


Kan dette være noe for deg? 

Har du nettbank bedrift får du oversikt over pengestrømmen i bedriften. Kombinert med elektroniske løsninger for inn- og utbetalinger blir hverdagen enklere. 

Nettbank bedrift med filtjeneste

Du kan knytte nettbanken til regnskapssystemet ditt, og dermed sende lønn og betalinger på fil i stedet for å legge inn betalingene en og en i nettbanken. Se flere fordeler med nettbank bedrift.

Automatiserte innbetalinger

Ved å bruke våre elektroniske løsninger automatisers registrering av innbetalinger, og oppfølging av bedriftens utestående fakturaer forenkles. Innbetalingstjenestene kan brukes enkeltvis eller kombineres - alt etter hva din bedrift har behov for. Les mer om AvtaleGiro og OCR, eGiro.

Elektronisk fakturering (EHF)

Ved å motta og sende eFaktura sparer du tid og penger. Oppfyll myndighetskrav ved å sende eFaktura B2B i riktig format til det offentlige. Du trenger ingen spesielle systemer, løsningen ligger klar i nettbanken. 


Integrasjon med økonomisystem

Mottar du mange innbetalinger fra kundene og har mange fakturaer til betaling? Vi tilbyr automatiserte betalingstjenester tilpasset de fleste økonomisystemer.