Snart kan du kjøre årsoppgjøret i SpareBank 1 Regnskap

I løpet av februar lanserer vi en årsavslutningsmodul som gjør det enkelt å kjøre årsoppgjøret i SpareBank 1 Regnskap. 

Kom i gang allerede nå

Å levere årsoppgjøret kan være en lang og krevende prosess, og det er slett ikke uvanlig at det dukker opp overraskelser underveis. Derfor er det lurt å starte forberedelsene allerede nå, så kommer du i mål i god tid før fristen for levering av skattemelding 31. mai og årsregnskap 31. juli. 


Pris

Årsavslutningsmodulen koster 1150 kroner per år
Se alle priser for Bank+Regnskap

Spar tid på årsoppgjøret

Våren 2022 lanserer Skatteetaten ny skattemelding for næringsdrivende. Årsavslutningsmodulen vi nå lanserer, guider deg trygt gjennom den nye skattemeldingen slik at du får levert årsoppgjøret uten feil og mangler. 

  • Hvis du har gjort en god jobb med regnskapet før du begynner med årsoppgjøret, vil årsavslutningsmodulen sørge for at mye er utfylt automatisk.
  • Modulen bruker informasjonen vi har om bedriften allerede, og tilpasser utfyllingen slik at du slipper å ta stilling til irrelevante spørsmål. 
  • Løsningen gir tilbakemelding ved ulogiske tall og differanser i skattemeldingen, slik at du kan korrigere eventuelle feil før innsending.

Har enkeltpersonforetaket ditt revisor?

Da kan du dessverre ikke bruke årsavslutningsmodulen vår for regnskapsåret 2021. Fra regnskapsåret 2022 kan også ENK med revisor bruke årsavslutningsmodulen.