En annen aktualitetssak

SpareBank 1 SMN stakk av med seieren i Finansstafetten 2014. Prisen tildeles for arbeidet banken har gjort med Ungt Entreprenørskaps program Økonomi og karrierevalg, der ungdom får opplæring i personlig økonomi.

17. februar, 2014

Prisen ble delt ut av adm. direktør Anne Kathrine Slungård i Ungt Entreprenørskap Norge og adm. direktør Idar Kreutzer i Finans Norge under årets skolekonferanse for finansbedrifter i Oslo onsdag. SpareBank 1 SMN vant prisen i konkurranse med Nordea, Sparebanken Vest og SpareBank 1 Nord-Norge.

– Årets vinner er en regional bank med lokal forankring, der de ansatte utviser meget godt lagarbeid og sammen bidrar til inspirasjon og utvikling hos unge mennesker i regionen, sa Idar Kreutzer under utdelingen av prisen.

Satsingen er godt forankret i SpareBank 1 SMNs filialer, noe som bidrar til at banken når mange elever lokalt. Kreutzer viste til at juryen i tillegg hadde lagt vekt på at banken engasjerer svært bredt blant sine ansatte – hele 64 veiledere har vært ute i skolene gjennom året som har gått.

- Vi er stolte og glade over å få prisen. Dette er en anerkjennelse til våre dyktige medarbeidere som har gitt over 2000 ungdomsskoleelever i Trøndelag et bedre fundament for å ta gode valg i egen økonomi. Prisen inspirerer oss til videre samarbeid med Ungt Entreprenørskap, sier konsernbanksjef Eli Arnstad i SpareBank 1 SMN.Det siste året har banken forsterket sin satsing på ungdom blant annet gjennom Ungt Entreprenørskap sitt program Økonomi og karrierevalg.

Banken ser på gjennomføringen av programmet som viktig for å forberede ungdommen på fremtiden og for å gi elevene opplæring i personlig økonomi. Satsingen er godt forankret i bankens kontorer noe som bidrar til at banken når mange elever lokalt.


Kontaktpersoner