Privat

Forskuttering av dagpenger

Permittert, eller mistet inntekten på grunn av koronakrisen? I tida framover vil det bli økt ventetid på behandling av søknader og utbetalinger av dagpenger fra NAV. Da kan du søke om forskudd på dagpenger.
Les mer

Avdragsfrihet

Vi utvider mulighetene for å søk avdragsfrihet på lånet til de av våre kunder som får økonomiske utfordringer knyttet til Korona-viruset. Les mer

Møter og besøk i lokalene våre

For å redusere faren for smitte ønsker vi å begrense mest mulig av henvendelser til telefon, e-post og chat. Har du behov for å snakke med noen av oss ansikt til ansikt vil vi gjerne at du avtaler dette på forhånd. 
Les mer her

Renteendring litt forsinket

Vi beklager så mye, men på grunn av tekniske problemer blir vi to dager forsinket med renteendringen. Dette vil bli kompensert med tilsvarende forsinkelse når renten en gang skal opp igjen.
Les mer 

Vi setter ned renta igjen

For andre gang på kort tid setter vi ned renta. På ei uke er altså renta satt ned med inntil 1,1 prosentpoeng. 
Les mer

Reiseforsikring

På grunn av svært stor pågang på telefon, oppfordrer vi alle til å lese følgende informasjon før du kontakter oss. 
Dette dekker reiseforsikringenMiljøvennlig

Det skal være enkelt og lønnsomt å velge miljøvennlige alternativer. Derfor har vi lansert flere produkter som skal gjøre det enklere og billigere for de som er opptatt av å ta vare på miljøet. Samtidig ønsker vi som bedrift å ha fokus på å gjøre minst mulig skade på miljøet rundt oss.
Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no