Nominasjon til kundenes valg til forstanderskapet 2021

Kunder i SpareBank 1 Hallingdal Valdres kan foreslå medlemmer til forstanderskapet. 

Du må bo i en av kommunene i Hallingdal eller Valdres.
Du må være over 18 år.
Du må nå og de siste 6 måneder ha hatt innskudd på minimum 2.500 kroner.

Det skal velges totalt to medlemmer for 2021.

På valg i år er et medlem fra valgkrets Hallingdal, og et "fritt" medlem fra valgkrets Hallingdal eller Valdres. For å foreslå et medlem fra valgkrets Hallingdal må du være bosatt i Hallingdal. For å foreslå et "fritt" medlem til forstanderskapet må du være bosatt i Hallingdal eller Valdres. Medlemmer til forstanderskapet velges for fire år. 

Kandidater til kundenes valg 2021

Navn i alfabetisk rekkefølge Kandidat Hallingdal Kandidat "fri" valgkrets Fødselsår Bostedkommune Informasjon om kandidaten
Oddvar Grøthe  x   1952 Hemsedal Tidlegare ordførar i Hemsedal. Aktiv politikar både lokalt og på fylkesplan i veldig mange år.
Har gard og er no pensjonist. Ny kandidat til forstandarskapet.
Margunn Berget Kristiansen x   1959 Ål Bur på Torpo. Er butikksjef hos Vinmonopolet Gol, arbeidd der i 36 år.
Har økonomisk utdannelse og er interessert i at vår bank gjer sitt beste og stiller opp når bygdane treng det.
Har siti i forstandarskapet fleire perioder.
Randi Birgitte Lien x   1968 Hemsedal Opprinneleg frå Gol, bur i Hemsedal. Jobbar i teknisk etat, avd oppmåling, i Hemsedal kommune.
Glad i å væra ute på fritida, og set idrettslag og frivillige organisasjonar høgt på lista over viktige funksjonar i samfunnet.
Ny kandidat til forstandarskapet.
Ingvill Fjellstad Bø   x 1936 Nord-Aurdal Jobba 30 år på vidaregåande skule i Valdres. Har vore aktiv i politikk på lokalplan og fylket.
Nestleder Innlandet fylkeskommunes eldreråd og i Brukarutvalget Sykehuset Innlandet.
Ny kandidat til forstandarskapet.
Halvar Hjelmen   x 1975 Hemsedal Frå Hemsedal. Landbruksmekanikar og bonde. Glad i sport og friluftsliv og brukar mykje tid på idrettslagsarbeid.
Synest at vervet i forstandarskapet har vore veldig lærerikt og spanande. Har siti ei periode i forstandarskapet.
Claes-Christian Poulsen   x 1960 Øystre Slidre Bur i Øystre Slidre. Jobber som bussjåfør. Er glad i fjellet og mange turer der sommer som vinter.
Har verv som meddommer i Valdres. Ny kandidat til forstandarskapet.

Hva er forstanderskapet?

Forstanderskapet er bankens øverste organ og skal se til at banken virker etter sitt formål og i samsvar med lover og vedtekter. Blant oppgavene er å følge opp styrets forvaltning av banken, fastsette årsregnskap og disponering av overskudd. Forstanderskapet velger også medlemmer til styret.

Les mer om forstanderskapet her

Valg 15.-18. februar

Valget foregår elektronisk fra hjemmesiden. Du som stemmer må være kunde i banken og ha BankID. Det vil automatisk bli gjort en sjekk mot listen over stemmeberettigede.


Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp til å stemme? Kom innom et av våre kontorer, så hjelper vi deg gjerne. På grunn av Covid-19 kan det være greit å avtale tid på forhånd. Valget foregår elektronisk.