Hyttelån

Frister det med lange dager ved sjøen, eller peiskos på fjellet? Søk om lån i dag, så kan drømmen om egen hytte bli til virkelighet.

  • Du får en god rente på lånet.
  • Du får raskt svar på søknaden.
  • Nedbetalingstiden tilpasser vi etter det som er best for deg.

Verdt å vite 

Hyttelån fungerer som et vanlig boliglån. Du kan låne opp til 80% av fritidsboligens verdi med sikkerhet i det du kjøper. Med ekstra sikkerhet kan du låne opp til hele kjøpesummen. Nedbetalingstiden tilpasser vi etter det som er best for deg. Har du nedbetalt boligen din, kan flexilån med sikkerhet i boligen din være en mulighet for å finansiere hytta.

Bygge hytte?
Skal du bygge hytte, kan du søke om byggelån som er et midlertidig lån som utbetales etterhvert som byggearbeidet skrider frem. Du betaler bare renter av det du har brukt, og når hytta er ferdig gjøres byggelånet om til et boliglån.


Priser og vilkår

Fra 2,75 %
  • Du kan låne inntil 80 % av kjøpesummen
  • Hvis du har ekstra sikkerhet kan du låne hele kjøpesummen
  • Hyttelån gjelder for kjøp av fritidsbolig i Norge

 

Priseksempel: Lån kr. 2.000.000 o/25 år. Nom. rente 2,70%. Effektiv 2,79% Samlet innbetaling kr 2.764.227.

Hytter til salgs

EiendomsMegler 1 har 160 kontorer spredt over hele Norge. Vi byr på masse erfaring og lokalkunnskap som du kan nyte godt av.

Ta en titt på hva som ligger ute av hytter til salgs, eller snakk med en eiendomsmegler som kan hjelpe deg å finne drømmehytta.

Mer lønnsomt å bygge miljøvennlig

Vi er opptatt av å gjøre det enklere for deg å bygge miljøvennlig. Derfor har vi laget et helt nytt, og svært gunstig Miljølån. Du kan låne til miljøtiltak på eksisterende eller nye hus og hytter med en rente på 0% første året, og deretter svært gunstige rentevilkår - helt uten gebyrer.


Husk forsikring på hytta

Ekstremvær, uhell, eller besøk av ubudne gjester kan dessverre forekomme også på hytta. Med fritidshusforsikring og innboforsikring er du trygg på at hytta og eiendelene dine er godt dekket dersom uhellet skulle være ute.