Den nye Lokalbanken

Helgeland Sparebank er nå SpareBank 1 Helgeland. Vi skal fortsette å være en lokalt eid bank, men vi blir litt større og sterkere. Det er derfor vi sier; samme verdier, mer drivkraft. 

For deg som privatkunde

Ny nettbank og mobilbank er bare noen av fordelene du får i nye SpareBank 1 Helgeland. Du får bedre produkter og tjenester, skreddersydd til deg i flere kanaler og digitale plattformer.

For deg som bedriftskunde

Som SpareBank 1-bank får vi gode fagmiljø, smarte løsninger og ny teknologi som er tilpasset deg. Vi blir en bedre og sterkere Lokalbank, og rådgiverne vil fremdeles ha lokale fullmakter.

Hva betyr dette for Helgeland?

Helgeland får en større og sterkere lokalbank med større markedskraft og mer muskler. Vi deler årlig ut mange millioner kroner til små og store formål som skaper trivsel og vekst på Helgeland.

Jakten på gullbilletten

En sterk lokalbank er bra for Helgeland og alle små og store lokalsamfunn i regionen. I forbindelse med overgangen til SpareBank 1 Helgeland ønsker vi å invitere alle våre kunder, og kommende kunder i SNN, til gavedryss.

15. april trakk vi første runde med bronse-, sølv- eller gullbilletter til en samlet verdi av 65 000 kroner. Neste kampanjeperiode starter 18. september.
 

Video placeholder image
Video placeholder image

Kom i gang med mobilbanken

Last ned appen, registrer deg med BankID og lag PIN-kode.

 

En framtidsrettet Lokalbank

Bankkundene i dag har mange ulike behov og ønsker for hva de legger i et godt bankforhold. Det å imøtekomme de ulike behovene er bakgrunnen for at vi blir SpareBank 1 Helgeland.

Banksektoren er i stor utvikling med digitalisering, strengere krav fra myndighetene, og at kundenes behov er i endring. Det har vært avgjørende viktig for Lokalbanken å fortsette å være lokal med den nærhet til kundene som alltid har vært vårt varemerke. Det er vår lokale tilhørighet og at vi kjenner hvert lokalsamfunn som er noe av det som skiller oss fra konkurrentene våre.

Våre rådgivere på hele Helgeland har store fullmakter og vi snur oss raskt for å få til prosjekter for privatpersoner og bedrifter. Gjennom nye samarbeidspartnere i SpareBank 1 alliansen får vi gode fagmiljø, smarte løsninger, og ny teknologi som er tilpasset hver enkelt kunde.

Rådgiverne fra begge bankene vil fremdeles ha lokale fullmakter som gjør at både privatkunder og næringsliv får en enda bedre og sterkere lokalbank. Vi skal fortsette å bidra til å bygge framtidens Helgeland, ved å være en drivkraft for vekst, samarbeid og kunnskap. Og det skal vi nå gjøre under navnet og profilene til SpareBank 1 Helgeland. 


Spørsmål og svar om den nye Lokalbanken

Lurer du på noe i forbindelse med overgangen til ny bank? Her har vi samlet en rekke spørsmål og svar. 

Er du kunde i SpareBank 1 Nord-Norge i dag?
Da finner du svar på ofte stilte spørsmål her. 

Daglig bruk

Lån

Forsikring

Sparing

Spons/gave

Annet


Spesielt for kunder i SpareBank 1 Nord-Norge