Velkommen til SpareBank 1 Helgeland

18. oktober ønsker vi kunder fra SpareBank 1 Nord-Norge velkommen til oss. Vi ser fram til å bli en enda sterkere og bedre lokal bank på og for Helgeland. 

For deg som privatkunde

Vi blir en sterkere og bedre lokal bank på og for Helgeland. Vår visjon er at vi skal være en drivkraft for vekst - og det skal komme helgelendingene til gode. ​På produktsiden blir mye som før, selv om logo endres.

For deg som bedriftskunde

Du beholder de samme gode verktøyene og produktene, selv om logo endres. Som lokal bank står vi tett på beslutningene lokalt, med et større og styrket rådgiverlag​. Vi har lokale fullmakter til å gi raske og effektive kredittprosesser​.

Hva betyr dette for Helgeland?

Helgeland får en større og sterkere lokalbank med større markedskraft og mer muskler. Vi deler årlig ut mange millioner kroner til som skaper trivsel og vekst på Helgeland. Vi skal være like bra som de nasjonale, men gi tilbake til de lokale.

Jakten på gullbilletten

En sterk lokalbank er bra for Helgeland og alle små og store lokalsamfunn i regionen. I forbindelse med overgangen til SpareBank 1 Helgeland ønsker vi å invitere alle våre kunder, og kommende kunder i SNN, til gavedryss.

15. april trakk vi første runde med bronse-, sølv- eller gullbilletter til en samlet verdi av 65 000 kroner. Neste kampanjeperiode starter 18. september.
 

Video placeholder image

En framtidsrettet lokal bank

SpareBank 1 Helgeland er en selvstendig bank i SpareBank 1-familien, som er lokalt eid og med lokal styring. Våre ansatte leverer etter vår visjon som er å være en drivkraft for vekst med alt det innebærer: Vi er Lokalbanken som gir tilbake av vårt overskudd, sponser bredt på hele Helgeland og har nærhet til beslutninger enten du trenger et boliglån eller du har din egen bedrift. Det viktigste for oss er kundene våre og vi jobber hver dag for å ivareta deg ut fra dine ønsker og behov. 

SpareBank 1 Helgeland blir en sterkere og bedre Lokalbank for Helgeland og målet er å hele tiden gi stadig større merverdi for deg som kunde både gjennom vår tilstedeværelse her på Helgeland, men også digitalt.   

Gjennom vårt strategiske samarbeid med SpareBank 1 Nord-Norge har vi blitt medeier i EiendomsMegler 1 Nord-Norge og Regnskapshuset Nord-Norge, og er med det blitt et fullservice finanshus der kundene får alt på ett sted; bank, eiendomsmegling og regnskapshus. SpareBank 1 Nord-Norge blir fra nå en av våre eiere, og sammen med det lokale eierskapet på Helgeland har lokalbanken nå over femti prosent nordnorsk eierskap.   


Vil du vite mer?

Lurer du på noe i forbindelse med overgangen til ny bank? Her har vi samlet en rekke spørsmål og svar. 


Spørsmål og svar