Tilbud på konserter

Har du kredittkort hos oss, kan du nå sikre deg billetter til populære konserter i Trondheim, Bergen, Tromsø og på Hamar.

Michael Bublé, Oslo

God nyhet for alle Bublé-fans! Den canadiske silkestemmen vender tilbake til Norge i oktober neste år! Nå har du tilgang til forhåndssalget som starter fredag 16. november kl.09.00.

Når: 24. oktober 2019 
Hvor: Telenor Arena

Pris fra 595,- pr. billett

Highasakite, Trondheim

Det er duket for en magisk kveld når Highasakite gjester Borggården i august. Nå har du muligheten til å sikre deg rabatterte billetter til konserten.

Når: 3. august 2019
Hvor: Borggården

Pris 2 for 1:
615,- for 2 billetter

Highasakite, Tromsø UTSOLGT

Fantastiske Highasakite spiller i Tromsø denne våren. Nå har du muligheten til å sikre deg rabatterte billetter til denne konserten. 

Når: 8. mars 2019 
Hvor: Clarion Hotel The Edge

Pris 2 for 1:
510,- for 2 billetter

Andrea Bocelli, Oslo UTSOLGT

Den italienske stjernetenoren vender tilbake til Norge i mars! Nå kan du sikre deg gode sitteplasser ved kjøp av billetter med ditt Mastercard fra SpareBank 1.

Når: 14. mars 2019
Hvor: Telenor Arena

Pris: 940,- pr. billett 

Rammstein, Oslo UTSOLGT

Er du Rammstein-fan og klar for en syk konsertopplevelse?
Konserten er egentlig utsolgt, men med ditt Mastercard i SpareBank 1 har du fremdeles mulighet til å sikre deg billetter.

Når: 18. august 2019
Hvor: Ullevaal Stadion

Pris: 990,- pr. billett

Lenny Kravitz, Oslo UTSOLGT

Den prisbelønte sangeren har nettopp gitt ut nytt album og kommer til Norge. Dette er en kveld du sent vil glemme! Nå kan du sikre deg billetter til denne utsolgte konserten.

Når: 28. mai 2019
Hvor: Oslo Spektrum

Pris: 700,- pr. billett 

Meld deg på gratis SMS-varsling

Med jevne mellomrom vil det dukke opp tilbud på billetter til konserter og arrangementer. Melder du deg på gratis SMS-varsling vil du få tilbudene tilsendt to dager før salget starter. 

Send KULTUR til 02455

Ikke fått deg kredittkort enda?

Med kredittkort har du penger i bakhånd til gode tilbud eller utgifter som kommer brått på. Det er også smart å ha på reise og når du handler på nettet.

Er du ikke kunde hos oss? Da kan du søke om kredittkort her