Vil du være med i videreutviklingen av en moderne og framtidsrettet lokalbank?

En av våre ansatte går av med pensjon og en annen går inn i en ny rolle i banken. Denne engasjerte, kompetente og trivelige gjengen i Fjellbanken søker derfor etter to nye kollegaer som kundevert/ rådgiver til vårt kundesenter.


I SpareBank 1 Lom og Skjåk, eller Fjellbanken som vi også kaller oss bygger vi vår virksomhet på nærhet til kunden, god tilgjengelighet, samt helhetlig økonomisk rådgivning med faglig kvalitet og bredde. Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre oss og gi kundene våre gode opplevelser.

Fjellbanken er din lokalbank der du er, uavhengig av geografisk tilknytning, kontaktflate eller hvor du befinner deg i livet. Fjellbanken har siden 80-tallet opparbeidet seg et stort kundegrunnlag i Oslo-området, og er nå klare for å videreutvikle vår satsning på personmarkedet. Du vil jobbe tett med avdelingens leder og være en sentral bidragsyter til å gi kunden den beste kundeopplevelsen.

 «Solide. Evige. Livgjevande. Der har du fjella som omgir vårt daglege verke nord i Gudbrandsdalen. Og der har du kjerna vår som bank. Vi bankar for folk, framtid og fjellbygdene nord i Gudbrandsdalen. Gjer du det same så slår vi gjerne følgje?»

Antall stillinger: To

Varighet: 100 % fast stilling

Arbeidssted: Lom, Skjåk, Vågå eller Dombås. Etter avtale

Søknadsfrist: 16.04.21


Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Betjene kunder, kundemottak og kasse
 • Behandle innkommende kundehenvendelser på telefon og e-post
 • Rådgivning og salg av bankens produkt og tjenester
 • Veilede kunder til bruk av selvbetjente løsninger
 • Skape gode relasjoner til eksisterende og nye kunder


Som vår kollega så ønsker vi at du har disse kvalifikasjonene:

 • Utdanning (fortrinnsvis innen økonomi, salg og marked) men relevant erfaring kan erstatte manglende formell utdanning
 • Erfaring fra kundebehandling/salg/service
 • Evne til å forstå og kartlegge kundens behov
 • Interessert i nye digitale løsninger og tar i bruk ny teknologi når det lanseres for å jobbe med nye teknologiske løsninger og digitale kanaler
 • Erfaring fra kundebehandling og liker å jobbe proaktivt


Som vår kollega ønsker vi har du har disse personlige egenskapene:

 • Fleksibel og løsningsorientert
 • Strukturert, effektiv og nøyaktig
 • Engasjert og motiveres av gode kundeopplevelser
 • Initiativrik og imøtekommende
 • Utpreget serviceinnstilt og svært god kommunikasjons- og formidlingsevne
 • Evner å veilede kunder i bruk av våre digitale tjenester


Vi kan tilby:
Vi har en offensiv, tydelig og målrettet strategi som vil gi en spennende, hektisk og interessant arbeidshverdag med varierte arbeidsoppgaver. Vi tilbyr gode muligheter for faglig og personlig utvikling, konkurransedyktige betingelser, gode personal – og pensjonsordninger og gunstige personalgoder. Ikke minst kan vi tilby et svært godt arbeidsmiljø, en uformell omgangstone og mange kompetente, engasjerte og trivelige kollegaer.

 

Er dette noe for deg? Send søknad med CV til: personal@sb1ls.no

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Banksjef Kundesenter Ingvard Olstad, tlf.: 975 43 825.


Om arbeidsgiveren:
Lom og Skjåk SpareBank ble grunnlagt i 1873 som en sparebank for kommunene Lom og Skjåk. I 1996 ble vi en del av SpareBank 1-gruppen og fra da av ble navnet vårt SpareBank 1 Lom og Skjåk. Høsten 2019 lot vi oss døpe til Fjellbanken.  I 150 år har utviklinga av banken og fjellbygdene vi er en del av hengt tett sammen. Gjennom våre lange tradisjoner nord i Gudbrandsdalen er SpareBank 1 Lom og Skjåk en institusjon i lokalsamfunnet i nært samspill med både folk og næringsliv. Vi er en selvstendig sparebank med lokalt styre, tett knyttet til lokalsamfunnet. Siden årtusenskiftet har banken i tillegg fått en stor del personkunder fra hele landet. I dag er vi en engasjert og sterkt tilstedeværende regionbank i hele Nord-Gudbrandsdalen. Hovedkontoret ligger i Lom med avdelingskontor henholdsvis i Skjåk, Vågå, Dombås og Oslo.

I tillegg til tradisjonelle bankprodukt og kvalifisert rådgiving, tilbyr vi gjennom SpareBank 1-gruppen konkurransedyktige produkt innen bl.a. finans og forsikring.
SpareBank1 Lom og Skjåk er i dag takknemlige over å være selve Fjellbanken - i solid vekst i en region vi er oppriktig stolte av å være en integrert del av.