Vil du være Rådgiver i vår fremtidsretta tradisjonsbank?

Vi ønsker å styrke laget vårt, samt at en av våre dyktige ansatte går av med pensjon. Vår engasjerte, kompetente og trivelige gjeng i Fjellbanken søker derfor etter en to nye kolleger som rådgiver ved vårt kundesenter. Her vil dere bli en del av et team som jobber bredt med dagligbanktjenester.

Stilling: Rådgiver Kundesenter
Arbeidsgiver: SpareBank 1 Lom og Skjåk - Fjellbanken
Antall stillinger: 2
Varighet: 100 % fast stilling
Arbeidssted: Lom
Søknadsfrist: 20.08.2024

sb1ls-fjellbanken-leirvassbu

I SpareBank 1 Lom og Skjåk, Fjellbanken, bygger vi vår virksomhet på nærhet til kunden, god tilgjengelighet, samt helhetlig økonomisk rådgivning med faglig kvalitet og bredde. Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre oss. Vi ser etter dere som ønsker å levere gode kundeopplevelser og trives i et hektisk og dynamisk miljø med mange gode kolleger. Vi søker dere som liker å omgås mennesker, liker utfordringer og som ønsker å være en del av en bransje som er i stadig utvikling. 
Fjellbanken er din lokalbank der du er, uavhengig av geografisk tilknytning, kontaktflate eller hvor du befinner deg i livet. Som rådgiver ved kundesenteret vil du jobbe tett med avdelingens leder og øvrige ansatte og være en sentral bidragsyter til å gi kunden den beste kundeopplevelsen.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Kundebehandling og dagligbanktjenester
 • Gjennomføring av kundemøter
 • Rådgivning og salg av bankens produkt og tjenester tilknyttet dagligbankområdet
 • Veilede kunder til bruk av selvbetjente løsninger
 • Holde seg løpende oppdatert på relevante produkt
 • Skape gode relasjoner til eksisterende og nye kunder


Som vår kollega ønsker vi at du har disse kvalifikasjonene:

 • Utdanning innen økonomi, regnskap, IKT, IT eller marked. Relevant erfaring kan erstatte manglende formell utdanning
 • Erfaring fra kundebehandling/salg/service 
 • Evne til å forstå og kartlegge kundens behov
 • God systemforståelse og/eller interesse
 • Interessert i og mestrer nye digitale løsninger 
 • Liker å jobbe proaktivt


Som vår kollega ønsker vi at du har disse personlige egenskapene:

 • Fleksibel og løsningsorientert
 • Strukturert, effektiv og nøyaktig, systematisk og selvstendig
 • Engasjert lagspiller med gode samarbeidsevner
 • Initiativrik og imøtekommende 
 • Utpreget serviceinnstilt med god kommunikasjons- og formidlingsevne
 • Evner å veilede kunder i bruk av våre digitale tjenester
 • Like å jobbe i et hektisk og dynamisk miljø under stadig endring


Vi kan tilby:

 • En interessant arbeidshverdag med varierte arbeidsoppgaver
 • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø der vi vektlegger samarbeid, utvikling og kompetansedeling
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • 6 uker ferie

 

«Solide. Evige. Livgjevande. Der har du fjella som omgir vårt daglege verke nord i Gudbrandsdalen. Og der har du kjerna vår som bank. Vi bankar for folk, framtid og fjellbygdene nord i Gudbrandsdalen. Gjer du det same så slår vi gjerne følgje?»
 

Kundesenteret ligger ved vår avdeling i Lom, men du som søker må være villig til å jobbe fra en av de andre avdelingene (Skjåk, Vågå, Dombås) ved behov.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Konstituert Leder Kundesenter Bente Skaarud Kvamme, tlf.:  915 93 677.

Om Fjellbanken

Lom og Skjåk SpareBank ble grunnlagt i 1873 som en sparebank for kommunene Lom og Skjåk. I 1996 ble vi en del av SpareBank 1-gruppen og fra da av ble navnet vårt SpareBank 1 Lom og Skjåk. I 150 år har utviklinga av banken og fjellbygdene vi er en del av hengt tett sammen. Det har de siste årene vært naturlig å kalle oss Fjellbanken.
Gjennom våre lange tradisjoner nord i Gudbrandsdalen er Fjellbanken en institusjon i lokalsamfunnet i nært samspill med både folk og næringsliv. Vi er en selvstendig sparebank med lokalt styre, tett knyttet til lokalsamfunnet. Siden årtusenskiftet har banken i tillegg fått en stor del personkunder fra hele landet.


SpareBank 1 Lom og Skjåk har de siste åra utvidet markedsområdet vårt øverst i Gudbrandsdalen ved å åpne kontor i Lom, Skjåk, Vågå, Dombås og Oslo. I tillegg til tradisjonelle bankprodukt og kvalifisert rådgiving, tilbyr vi gjennom SpareBank 1-gruppen konkurransedyktige produkt innen bl.a. finans og forsikring.
SpareBank 1 Lom og Skjåk er i dag takknemlige over å være selve Fjellbanken - i solid vekst i en region vi er oppriktig stolte av å være en integrert del av.

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }