Vil du være Finansrådgiver i vår fremtidsretta
tradisjonsbank?

Fjellbanken søker en offensiv og utadrettet rådgiver
som vil spille en sentral og viktig rolle ved vårt nyetablerte kontor i Oslo.

Arbeidsgiver: SpareBank1 Lom og Skjåk, avd. Oslo
Stillingstittel: Finansrådgiver
Arbeidssted: Oslo

Frist: 30.september
Varighet: 100 % fast stilling

SpareBank 1 Lom og Skjåk har siden 80-tallet opparbeidet seg et stort kundegrunnlag i Oslo-området, og er nå klare for å videreutvikle vår satsning på personmarkedet. Vi søker derfor deg som tør å tenke stort og har en fremoverlent holdning. For deg vil dette være en spennende mulighet til å være med helt fra starten, i fjellbankens neste suksesshistorie. Du vil jobbe tett med avdelingens leder og være en sentral bidragsyter til viktige avgjørelser. Om dette er deg så gleder vi oss veldig til å høre fra deg!


Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Proaktiv og profesjonell rådgivning innen kreditt, forsikring, sparing og øvrige bankprodukter med kunden i fokus
 • Utgående kunderekruttering og salg via telefon
 • Saksbehandling og kundevedlikehold
 • Bidra til gode samarbeidsforhold i avdelingen og med andre ansatte i banken
   

Personlige egenskaper:

For å lykkes i rollen må du ha en proaktiv holdning og en sterk egen-drive. Du brenner for å lykkes sammen med fjellbanken og du vet at godt bankhåndverk, personlig integritet og gode kundeopplevelser er avgjørende. Du er strukturert, effektiv og har god oversikt. I tillegg må du være initiativrik, trives med utadrettet kundekontakt og ha god gjennomføringsevne. 


Av formell bakgrunn og erfaring ønsker vi:

 • Rådgivererfaring fra bank/finans 
 • Relevant høyere utdanning
 • AFR / kreditt / forsikring
 • God kjennskap til og interesse for digitale løsninger
 • Erfaring fra utgående salg er et pluss


Vi kan tilby:

 • En spennende og nyskapende stilling med store muligheter for egen påvirkning
 • Godt arbeidsmiljø med mulighet for faglig og personlig utvikling
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Lønn og øvrige betingelser etter avtale

«Solide. Evige. Livgjevande. Der har du fjella som omgir vårt daglege verke nord i Gudbrandsdalen. Og der har du kjerna vår som bank. Vi bankar for folk, framtid og fjellbygdene nord i Gudbrandsdalen. Gjer du det same så slår vi gjerne følgje?»


For mer informasjon ta kontakt med:

Avdelingsleder Sindre Bach, tlf.: 908 00 277 eller banksjef privat Pål Åge Sjurgard, tlf.: 957 81 945 
Skriftlig søknad med CV sendes pr. e-post til: personal@sb1ls.no.


Om arbeidsgiveren

Lom og Skjåk SpareBank ble grunnlagt i 1873 som en sparebank for kommunene Lom og Skjåk. I 1996 ble vi en del av SpareBank 1-gruppen og fra da av ble navnet vårt SpareBank 1 Lom og Skjåk. I snart 150 år har utviklinga av banken og fjellbygdene vi er en del av hengt tett sammen.Gjennom våre lange tradisjoner nord i Gudbrandsdalen er SpareBank 1 Lom og Skjåk en institusjon i lokalsamfunnet i nært samspill med både folk og næringsliv. Vi er en selvstendig sparebank med lokalt styre, tett knyttet til lokalsamfunnet. Siden årtusenskiftet har banken i tillegg fått en stor del personkunder fra hele landet.

SpareBank 1 Lom og Skjåk har de siste åra utvidet markedsområdet vårt øverst i Gudbrandsdalen ved å åpne kontor i Vågå (2005), Dombås (2012) og Oslo (2019). I dag er vi en engasjert og sterkt tilstedeværende regionbank i hele Nord-Gudbrandsdalen. Hovedkontoret ligger i Lom med avdelingskontor henholdsvis i Skjåk, Vågå, Dombås og Oslo.I tillegg til tradisjonelle bankprodukt og kvalifisert rådgiving, tilbyr vi gjennom SpareBank 1-gruppen konkurransedyktige produkt innen bl.a. finans og forsikring. SpareBank1 Lom og Skjåk er i dag takknemlige over å være selve Fjellbanken - i solid vekst i en region vi er oppriktig stolte av å være en integrert del av.