Vil du være med i videreutviklingen av en moderne og framtidsrettet lokalbank?

Denne engasjerte, kompetente og trivelige gjengen i Fjellbanken søker en ny kollega i et vikariat som kunderådgiver privatmarked.

I SpareBank 1 Lom og Skjåk, eller Fjellbanken som vi også kaller oss bygger vi vår virksomhet på nærhet til kunden, god tilgjengelighet, samt helhetlig økonomisk rådgivning med faglig kvalitet og bredde. Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre oss og gi kundene våre gode opplevelser.

Fjellbanken er din lokalbank der du er, uavhengig av geografisk tilknytning, kontaktflate eller hvor du befinner deg i livet. Fjellbanken har siden 80-tallet opparbeidet seg et stort kundegrunnlag i Oslo-området, og er nå klare for å videreutvikle vår satsning på personmarkedet. Du vil jobbe tett med avdelingens leder og være en sentral bidragsyter til å gi kunden den beste kundeopplevelsen.

«Solide. Evige. Livgjevande. Der har du fjella som omgir vårt daglege verke nord i Gudbrandsdalen. Og der har du kjerna vår som bank. Vi bankar for folk, framtid og fjellbygdene nord i Gudbrandsdalen. Gjer du det same så slår vi gjerne følgje?»

 

Arbeidsgiver: SpareBank1 Lom og Skjåk

Varighet:
100 % vikariat fram til august 2022. Mulighet for forlengelse.

Arbeidssted
Etter avtale Bismo/Lom eller Oslo

Søknadsfrist: 31.03.21


Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Kartlegge kundens behov og gjennomføre kundemøter og rådgivning i den kanalen kunden foretrekker
 • Saksbehandling og rådgivning innen kreditt, sparing, finansiering, forsikring, selvbetjente løsninger og øvrige bankprodukter med kunden i fokus


Som vår kollega så ønsker vi at du har disse kvalifikasjonene:

 • Relevant utdanning og/eller relevant realkompetanse
 • Evne til å forstå og kartlegge kundens behov
 • God kredittkompetanse og risikoforståelse
 • Erfaring fra kundebehandling
 • Digital kompetanse og forståelse
 • Det er en fordel om du er autorisert innen kreditt, AFR eller GOS


Som vår kollega ønsker vi har du har disse personlige egenskapene:

 • Selvstendig, strukturert og målbevisst
 • Initiativrik, imøtekommende og løsningsorientert
 • Motiveres av rådgivning og gode kundeopplevelser
 • God kommunikasjons- og formidlingsevne
 • Målrettet lagspiller


Vi kan tilby:
Vi har en offensiv, tydelig og målrettet strategi som vil gi en spennende, hektisk og interessant arbeidshverdag med varierte arbeidsoppgaver. Vi tilbyr gode muligheter for faglig og personlig utvikling, konkurransedyktige betingelser, gode personal – og pensjonsordninger og gunstige personalgoder. Ikke minst kan vi tilby et svært godt arbeidsmiljø, en uformell omgangstone og mange kompetente, engasjerte og trivelige kollegaer.


Er dette noe for deg? Send søknad med CV til: personal@sb1ls.no

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta kontakt med avd.leder PM for avdelingene Lom og Skjåk, Ingrid Strind tlf.: 913 67 461.


Om arbeidsgiveren:

Lom og Skjåk SpareBank ble grunnlagt i 1873 som en sparebank for kommunene Lom og Skjåk. I 1996 ble vi en del av SpareBank 1-gruppen og fra da av ble navnet vårt SpareBank 1 Lom og Skjåk. Høsten 2019 lot vi oss døpe til Fjellbanken.  I 150 år har utviklinga av banken og fjellbygdene vi er en del av hengt tett sammen. Gjennom våre lange tradisjoner nord i Gudbrandsdalen er SpareBank 1 Lom og Skjåk en institusjon i lokalsamfunnet i nært samspill med både folk og næringsliv. Vi er en selvstendig sparebank med lokalt styre, tett knyttet til lokalsamfunnet. Siden årtusenskiftet har banken i tillegg fått en stor del personkunder fra hele landet. I dag er vi en engasjert og sterkt tilstedeværende regionbank i hele Nord-Gudbrandsdalen. Hovedkontoret ligger i Lom med avdelingskontor henholdsvis i Skjåk, Vågå, Dombås og Oslo.
I tillegg til tradisjonelle bankprodukt og kvalifisert rådgiving, tilbyr vi gjennom SpareBank 1-gruppen konkurransedyktige produkt innen bl.a. finans og forsikring.
SpareBank1 Lom og Skjåk er i dag takknemlige over å være selve Fjellbanken - i solid vekst i en region vi er oppriktig stolte av å være en integrert del av.