Refleksdagen 2018 - Vi gir ut reflekser


Glade mottakere av reflekser - Refleksdagen 2018
Torsdag 18. oktober er det Refleksdagen. Sammen med Trygg Trafikk har SpareBank 1 et godt samarbeid, og et mål om å bedre trafikksikkerheten, spesielt for de minste. I den forbindelse har SpareBank 1 Modum gitt et ganskeså generøst tilbud til alle barneskolene i Modum, Sigdal og Øvre Eiker kommune: Banken spanderer refleksvester til alle førsteklassingene, samt kule refleksbånd til andre og tredjeklassingene. 
 
En av de glade mottakerne er Lena Stenvik, rektor på Skotselv skole. 
- Dette kommer helt klart godt med hos oss. Vi har mye fokus på skoleveien vår, og vi ønsker å få bedret denne. I tillegg kommer mange barn med skolebuss, noe som betyr økt trafikk ved skolen. Da er det ekstra viktig at barna synes godt i mørket. Både vester og refleksbånd vil bli flittig brukt, sier Stenvik. 
 
KYGO er årets designer av årets refleksbånd
– Kygo har designet reflekser som rett og slett er vanvittig kule og veldig fine. Reflekser med grafiske lydbølger og tropisk moro vil garantert gjøre mange godt synlige i mørket, sier kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk, Ann-Kathrin Årøen. 
 
Refleksdagen ble arrangert av Trygg Trafikk første gang i 2006. Her kan du lese mer om Refleksdagen: https://www.tryggtrafikk.no/refleks/refleksdagen/
 
For spørsmål, kontakt:
Espen Tangerud
markedskonsulent
Mobil: 91821972