Avdragsfrihet

Bekymret for boliglånet?

Vi strekker oss langt for å hjelpe deg. Er du berørt av situasjonen med koronaviruset kan vi tilby inntil seks måneder avdragsfrihet på boliglånet ditt dersom du blir permittert. 

Priseksempel avdragsfrihet:
Nom. rente fra 2,94 %, eff. rente 3,07 %. 2 mill o/25 år, kostnad kr. 826.762,- Totalt kr. 2.849.337,- Kostnad med 3 måneders avdragsfrihet kr. 832.398,- totalt kr. 2.854.973,-

 

SpareBank 1 Sørøst tilbyr avdragsfrihet og setter ned renta.

Avdragsfrihet

For mange er huslånet den største utgiftsposten og flere er nå bekymret for sin egen økonomi.  SpareBank 1 Sørøst ønsker å hjelpe og tilbyr avdragsfrihet på lån uten gebyr. Samtidig setter vi også ned renta. 

Vi skal strekke oss langt for å hjelpe kundene våre. Ved å tilby avdragsfrihet kan vi utgjøre en stor forskjell for de som blir rammet av permittering eller andre økonomiske konsekvenser i forbindelse med Koronaviruset. 

Alle privatkunder kan søke om avdragsfrihet for 6 måneder via våre hjemmesider.

Setter ned renta

SpareBank 1 Sørøst har i dag besluttet å sette ned rentene på boliglån, næringslån og innskudd. Boliglånsrentene settes ytterligere ned med inntil 0,50 prosentpoeng som følge av den generelle markedssituasjonen og Norges Bank sin reduksjon av styringsrenten 20. mars. Samlet reduksjon av renter på boliglån blir da inntil 0,85 prosentpoeng. Rentene på innskuddsprodukter settes ytterligere ned med inntil 0,15 prosentpoeng. Samlet reduksjon av innskuddsrenter blir da inntil 0,5 prosentpoeng.

Beste veiledende boliglånsrente blir etter justeringen 2,15 % prosent for LO Førstehjemslån.

Videre settes lån til bedriftsmarkedet med flytende rente ned med inntil 0,50 prosentpoeng.

Vi følger markedet og konkurransesituasjonen tett og vi vil fortsatt være konkurransedyktige på pris etter renteendringen.

De nye betingelsene finner du i prislista vår. Alle kunder med lån eller innskudd som får renteendring vil få informasjon i nettbanken om sine nye vilkår.

 

Eksempel på terminbeløp og effektiv rente:

Boliglån for Unge kr 2.000.000, løpetid 25 år, månedlige terminer:

Terminbeløp ekskl. termingebyr: kr 8772,-
Effektiv rente: 2,40 %
Nominell rente: 2,30 %

 

Kontaktpersoner:

Lars Arnecke Hovland, banksjef kunderettet virksomhet, telefon 951 00 518

Kristin M Skinstad, banksjef økonomi og finans, telefon 948 05 262

 

Tilgjengelige

SpareBank 1 Sørøst har flere tiltak for å lette den nye, utfordrende hverdagen både for folk og bedrifter. Vi syns det er viktig å være tilgjengelig for kundene våre, spesielt i denne krevende situasjonen. Har du spørsmål, ta derfor kontakt på oss via chat, mail eller telefon. 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss så tidlig som mulig om det skulle være noe. Vi er her for å hjelpe deg. Mail: post@sb1modum.noTelefon: 91502270