Norges beste innboforsikring fyller 50 år


Norges beste innboforsikring fyller 50 år!

I år fyller Norges beste innboforsikring 50 år! LOfavør Kollektiv hjemforsikring har i disse årene vært i stadig utvikling for å gjøre hverdagen for medlemmene enda tryggere. I sentrum av det hele finner vi et unikt samarbeid mellom LO og SpareBank 1. 

Solid forsikring med lange røtter

LO-forbundene har alltid vært opptatt av medlemmenes trygghet, også i privatlivet. Da Kollektiv hjem ble innført i 1967, hadde nordmenn generelt dårlig råd. Løsningen ble å bygge opp forsikringen kollektivt.


Visste du at...
SpareBank 1 Forsikring i fjor behandlet i overkant av 55 000 skader på Kollektiv hjemforsikring - med utbetalinger på 417 millioner kroner?


Kollektiv hjemforsikring er fremdeles en av de viktigste forsikringene for LO-medlemmene. I dag regnes denne for å være Norges beste innboforsikring.

I fjor ble forsikringen enda bedre, ved at alt innbo blir dekket ved totalskade, uten fratrekk for eiendelenes alder. LOfavør var de første i Norge til å tilby en så god ordning.

Gjennom fordelskonseptet LOfavør tilbyr LO-forbundene også en rekke andre forsikringer og banktjenester fra SpareBank 1.