Sparedager 2020

Til medlemmer i Sparebanden og foresatte.

Husker du på å spare?

Vi i banken er opptatt av at alle våre medlemmer forsøker å spare litt til noe de ønsker seg eller trenger. Det er kjempelurt! Derfor har vi hvert år hatt Sparedager på bankens kontorer. Men, i år blir det litt annerledes. Grunnen til det er koronaviruset, som du sikkert har snakket med de voksne om mange ganger allerede. Dette gjør at vi dessverre ikke kan ha kontorene våre åpne slik som vi har hatt tidligere.  

Penger på sparebøssa?

Dersom du har penger på sparebøssa, er det fra september fullt mulig å ta med en voksen og sette inn penger i matbutikken hos Kiwi, Joker, Spar og Eurospar- butikker. Det koster ingenting. Du kan også komme til vårt kontor i Vikersund som har åpent alle hverdager fra kl 10-14. Det vet vi er litt vanskelig å få til med alle andre ting som skjer på dagen, så vi har funnet på en litt annen løsning.

Spink

Det er mange som sparer på andre måter enn penger i sparebøssa, for eksempel med Spink appen. Dersom du har vært flink og spart litt penger på sparebøssa eller i banken i år, kan du be en av dine foresatte om å sende en SMS til 02270 med kodeord Sparing etterfulgt av navn og adresse, så sender vi deg en liten overraskelse i posten!

Fristen for å gjøre dette er 15. november.

Bli med Spare når han går ned i hvelvet: 

Video placeholder image

Lurer du på mer om barn og økonomi?

Ditt første barn: Hva gjør vi med økonomien?