Ungt Entreprenørskap

Vi er opptatt av at Nord-Norge skal ha et spennende og mangfoldig næringsliv. Derfor samarbeider vi med Ungt Entreprenørskap i Finnmark, Troms og Nordland. Gjennom Ungt Entreprenørskap får studenter og elever mulighet til å etablere og drive egen bedrift. 


Hvilke fordeler har din UE-bedrift hos oss?

  • Det koster ikke noe å opprette en driftskonto
  • Fri etablering og gratis bruk av nettbank bedrift
  • Enkelt å holde orden på økonomien med nettbank bedrift

Slik blir UE-bedriften kunde hos oss

Det er enkelt å opprette driftskonto og etablere nettbank hos oss. Kundeetableringen skjer via denne nettsiden og det er ikke behov for å komme innom banken i denne anledning.

Les mer om de forskjellige bedriftene under.

Elevbedrift i ungdomsskolen

Konto for elevbedrifter ordnes raskt ved at ansvarlig lærer kontakter Ungt Entreprenørskap Nordland, Troms eller Finnmark. Ungt Entreprenørskap ordner slik at man får tilgang til elevbedriftens konto i nettbank og mobilbank. Elevbedrifter behøver altså ikke å kontakte banken for å få opprettet konto. Elevene må ha BankID for å bruke nettbank og mobilbank. Mangler du BankID må du kontakte din personlige bank. Det er 15 års aldersgrense for å få BankID. 

Se Ungt Entreprenørskaps hjemmeside for mer informasjon

Ungdomsbedrift i den videregående skolen

Ungdomsbedrifter kan enkelt etablere seg som kunde hos oss ved å fylle inn etableringsskjemaet nedenfor. Det er nødvendig at bedriftens signaturberettigede har BankID for å fullføre kundeetableringen samt få tilgang til nettbank og mobilbank. Bedriften må være registrert i Brønnøysundregistrene før kundeetablering i SpareBank 1 Nord-Norge starter. Elevene må ha BankID for å bruke nettbank og mobilbank. Mangler du BankID må du kontakte din personlige bank

Ved kundeetablering må man ha følgende tilgjengelig:

  • Firmaattest
  • Avtale med ansvarlig lærer
  • Navn, adresse og fødselsdato for eiere og kontaktperson
Studentbedrifter på høgskole og universitet

Studentbedrifter kan enkelt etablere seg som kunde hos oss ved å fylle inn etableringsskjemaet nedenfor. Det er nødvendig at bedriftens signaturberettigede har BankID for å fullføre kundeetableringen samt få tilgang til nettbank og mobilbank. Bedriften må være registrert i Brønnøysundregistrene før kundeetablering i SpareBank 1 Nord-Norge starter. Studentene må ha BankID for å bruke nettbank og mobilbank. Mangler du BankID må du kontakte din personlige bank.

Ved kundeetablering må man ha følgende tilgjengelig:

  • Firmaattest
  • Avtale med ansvarlig lærer
  • Navn, adresse og fødselsdato for eiere og kontaktperson

Les mer