Se hvem du kan stemme på

Her finner du en nærmere presentasjon av de seks som er på valg til representantskapet. 

Ståle Indregård (49), daglig leder 

– SpareBank 1 Nord-Norge er et nav, og en meget viktig aktør i det nordnorske samfunnet. Med røtter og nettverk i hele Nord-Norge samt et stort engasjement innenfor næringsliv og frivillighet ønsker jeg å bidra med min kunnskap og kompetanse slik at SpareBank 1 Nord-Norge også i fremtiden vil være en sterk og betydningsfull aktør som gjennom sin aktivitet bidrar til landsdelens utvikling.

Tore Kalland (51), sivilingeniør

– Som både privatkunde og bedriftskunde i SpareBank 1 Nord-Norge, fotballtrener for 15 år gamle gutter og frivillig i Finnmarksløpet, håper jeg å kunne ta med meg flere ulike perspektiver inn i Representantskapet. Jeg har styreerfaring fra både næringsliv og idretten, og ser fram til å kunne bidra.

Christine Møller (31), driftsleder

– Samfunnsengasjert tobarnsmor bosatt på Reine i Lofoten, med et brennende engasjement for lokalidrett og fiskeri. Jeg ønsker å være en tydelig stemme for innskyterne i representantskapet.

Stein Arnold Kristiansen (37), organisasjonsmedarbeider

– Som del av representantskapet ønsker jeg å bidra til at SNN skal fortsette å være en litt annerledes bank som bidrar til samfunnsutvikling og styrking av landsdelen. En bank som forstår og verdsetter verdien av frivillighet, samarbeid og bærekraftig utvikling på lag med det nordnorske samfunnet og de nordnorske verdiene. 

Vegard Eilertsen (22), student

– Studerer økonomi ved universitetet i Bodø. Har stor interesse for økonomi og finans, og mener SNN har en viktig samfunnsrolle i nord for utvikling av landsdelen. Gjennom min deltakelse i representantskapet ønsker jeg å få bedre oversikt over bankens betydning, samt være med på å utvikle den unike kysten vi har i nord på en bærekraftig måte.

Mona Abelsen (57), butikkeier. Sitter i dag i representantskapet, og er på gjenvalg.

– Jeg elsker å framsnakke vår flotte by til andre, og ikke minst til våre egne innbyggere. Jeg har lenge engasjert meg i flere næringer som kommer sentrum til gode.