Økonomisk hjelp i koronakrisen

Koronakrisen kan påvirke privatøkonomien din og gjøre det nødvendig å planlegge den på nytt. Her hjelper vi deg og gir deg nyttig informasjon.

Bedriftskunde? Gå hit

Avdragsfrihet og lavere rente

Er du permittert eller har mistet inntekten på grunn av koronakrisen? Nå kan du søke avdragsfrihet på lånene dine. Renta har vi også satt ned.

Planlegg økonomien din

Hvis inntekten din går ned, krever det at du planlegger privatøkonomien din på nytt. Du er bedre rustet i morgen hvis du starter i dag.

Vi er her - ta kontakt!

Midt i koronakrisen er det viktig å se lenger fram - også i privatøkonomien. Våre rådgivere vil gjøre det sammen med deg. Kontakt oss på telefon 915 02244, chat eller avtal et møte med en rådgiver.

For å stoppe spredningen av korona oppfordrer vi alle til å gjennomføre møter på telefon eller video.

Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere!
ikon ekstern lenke

Nyttig i koronatida


ikon ekstern lenke

Vi deltar i dugnaden for å stoppe koronaspredning

For å bidra i dugnaden for å stoppe spredningen av korona har vi holdt dørene låst fra 17. mars. Det betyr ikke at banken er stengt, men at møter må avtales på forhånd. Vi sitter også klare både på chat og telefon. Finn din rådgiver eller bank her


Spørsmål og svar om lånet ditt


Ikon, pengesekk

Spørsmål og svar om sparepengene dine

Anbefalingene ovenfor gjelder på generelt grunnlag og er ikke å regne som personlig investeringsråd. Vi gjør oppmerksom på at historisk avkastning ikke er noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.