Sommer på studentbudsjett

Her er gode tips til hva du kan bruke sommeren på hvis du er på studentbudsjett. Finn ut litt mer om sommerjobber, billige reiser, og ting du kan gjøre når du har fri.

Video placeholder image

Nora skal først på ferie - og så jobbe

Det er ett år siden Nora Mølmann (20) flyttet hjemmefra, fra Tromsø til Trondheim, for å studere. Det betyr to fortjente måneder med sommerferie. Først skal hun og kjæresten på togferie, og så skal hun hjem til Tromsø for å jobbe. Følg henne, i hele sommer, i stories på vår Instagram-konto.

Tre ting som gjør sommeren din helt perfekt

Privatøkonom Linda Tofteng Eliassen gir deg sine beste tips om sommerjobb, ferie og fritidaktiviteter på studentbudsjett.
Video placeholder image

Hva med pengene du tjener i sommer?

Det er best å tjene mer enn du bruker i sommer. Det som blir til overs bør gå til to ting; å spe på stipendet til høsten, og boligsparing. Det er fordi det er vanskelig å få kjøpt bolig i fremtiden uten BSU, og fordi du får skattefradrag og super rente.

Slik får du mest mulig ut av pengene dine som student

For deg som studerer, er det lurt å planlegge økonomien for skoleåret. Her får du våre beste tips til hvordan du kan få mest mulig ut av pengene dine, gjennom hele studieåret. 

Video placeholder image

Forsikre deg selv og tingene dine - du dekkes ikke av foreldre lenger!

Det er smart å ha forsikring både hjemme og på reise. Er du mellom 18 og 28 år får du innbo- og reiseforsikring i én pakke. Og som Nora sier, så er det kjempeenkelt å fikse, og ikke noe dyrt.