Hjelp til å lykkes med egen bedrift

Nå er det kjempelett å starte bedrift, men å drive den krever fortsatt sitt.

Har du det i deg?

Vi hjelper bedrifter å lykkes i hele Norge - både i oppstarten og på veien videre. 

kokk lager mat på kjøkken

Flink rådgiver.

Starte egen bedrift

Aksjeselskap eller enkeltpersonforetak? Her finner du alt om å starte egen bedrift. 

Flink rådgiver.

Snakk med en lokal rådgiver

Trenger du råd i oppstarten, eller med en viktig avgjørelse?

Flink rådgiver.

Regnskapstjenester

Hos oss får du alt du trenger for å holde orden på regnskapet.


Starte bedrift-boka

For deg som skal starte egen bedrift

Få tips og råd, inspirasjon, metoder og oppskrifter når du skal starte bedrift. Hva må du tenke på, og hva må du gjøre for å komme i gang. Tipsene er samlet i en pdf. 

bedriftsloftet-influencer.jpg

Nå er det superenkelt å starte AS

Fiks alt på ett sted

I samarbeid med Brønnøysundregistrene har vi nå gjort det mye smidigere å starte et AS. Du ordner alt du trenger i en og samme løsning, og tiden med flere ulike skjemaer på forskjellige steder er forbi. Dette betyr mye tid spart, og en superenkel reise for deg som skal starte din egen bedrift.Enkel nettbank og mobilbank

Du får kjapt unna regninger og god oversikt over økonomien i bedriften fremover i tid. Mobilbanken har høyest score på App Store og Google Play.


Dette sier kundene

"Det er veldig godt å kunne gå til banken og si at nå vil jeg bygge en butikk for å gjøre det litt mer profesjonelt. Da var det full forståelse fra banken, og svaret var. Ja, det skal vi gjøre!"

– Marte Helgetun, strikkedesigner i Surnadal

" Jeg tror at man får et helt annet forhold til banken når den er lokal. Vi snakker samme språk og man kjenner folka. Er jeg ikke fornøyd så kan jeg møte opp på kontoret, så enkelt er det. "

– Roger Hofseth, oppdrettsgründer på Sunnmøre


Slik har de lykkes med egen bedrift

Her finner du historier som gir deg inspirasjon og tro på at du også kan lykkes med bedriften din.

Forelsket seg i et gammelt hotell

Sebastian jobbet som advokat i Oslo, og visste ingenting om hotelldrift. Men en investeringsmulighet tok han over fjellet hvor han forelsket seg i hotellet, Tyssedal og folket.

Les historien om hotellet i Tyssedal 

Hobbyen som ble et levebrød

For tolv år siden startet Marte en liten blogg om strikking. I dag er den ambisiøse gründeren et etablert navn, og produktene fra strikkedesignbedriften er kjent over store deler av verden.

Lidenskapen ble levebrødet

Gründer og pizzakokk Antonio Melis fulgte drømmen og driver to suksessfulle restauranter. Men han jakter stadig perfeksjon. 

Les oppstartshistorien fra Trondheim 

Drivkraften ligger jo i det å skape noe

Allerede som liten guttunge ble Roger Hofseth drevet av mulighetene han så og ønsket om å skape noe. I dag er selskapet hans børsnotert og omsetter for milliarder.

Gründereventyret Sorrisniva 

Langs den brusende Altaelva finner vi opplevelsesbedriften Sorrisniva. En gründerdrøm som startet i en elvebåt. 


Starte egen bedrift - Har du det i deg? 
Anbefales med lyd.

Video placeholder image

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }