Hjertebank

Hjertebank er en idedugnad. Vi vil ha dine ideer og tanker om hva slags lokalbank du trenger.

Har du en ide som kan skape engasjement i nærmiljøet ditt? Da vil vi gjerne høre om det! Legg inn ideen din og gjerne med bilde! Stem og del ideer du liker.


Sammen med engasjerte ildsjeler har vi allerede tatt fatt på noen prosjekt:

Vennebenk gir hjertebank

Alle skolegårder og barnehager har et ensomt barn. De kan være vanskelige å oppdage. Få ting er så vondt som å være ensom blant mange. Selv om skolene og barnehagene arbeider godt, vil det alltid være barn som av og til føler seg ensomme. En vennebenk er en benk hvor de som føler seg ensomme kan sette seg for å få kontakt med andre.

Saken fikk enorm oppmerksomhet og SpareBank 1 Nordvest har fram til nå delt ut 15 vennebenker.


Bedre vei for Selma

Sammen med elever og foreldre og andre ildsjeler ble det stort engasjement rundt denne hjertesaken og nå kan endelig Selma og andre bevegelseshemmede også ta turen til gapahuken. Sammen med ildsjelene bak prosjektet ble dugnaden gjennomført juni 2015 sammen med hjertekompaniet i SpareBank 1 Nordvest.


Hjertebank for barna på Frei

Lørdag 7. november 2015 ble det arrangert Hjertebankdugnad i Rensvik Barnehage. Omlag 25 voksne + barn møtte ivrig med trillebårer, grafser, spader og raker. SpareBank 1 Nordvest bidro med 2 Rastarkalv Kombibenker med ryggstøtter, 2 lass grus og servering. Det ble fylt opp rundt rutsjebanene + andre arealer hvor det manglet. Trillebårkjørerne hadde høyt tempo og fikk nok unnagjort helgatrimmen. Underveis ble det servert vafler, kaffe og saft.


Tribunetriumf for Allanengen

En driftig dugnadsgjeng trosset i juni 2015 pøsregn og kald vind for å legge forholdene til rette for gode sentrumsaktiviteter til barn og unge. I samarbeid med foreldre og ansatte ved Allanengen skole ble det snekret sammen tribuner til den nye kunstgressbelagte Boreasbingen. Hjertekompaniet stilte med dugnadskost (les: mat og drikke) og bankfolk klare til dyst. 


Eide Ungdomsklubb pusser opp

Eide Ungdomsklubb er en klubb for ungdommer fra 8. klasse til 19år, annen hver fredag fra kl 20.00-23.00. Klubben er drevet på frivillig basis.
Desember 2015 startet Eide ungdomsklubb med å pusse opp det nedslitte lokalet i kjelleren av bedehuset og skiftet kjøkkeninnredning, vegger og gulvbelegg. SpareBank 1 Nordvest bidro med penger til nye kioskmøbler og stilte med god dugnadsånd fra ansatte på Eidekontoret.


HjerteBank - Er det viktig for deg, er det viktig for oss