Sponsing

Idrett og kultur er viktige områder i SpareBank 1 Nordvests samfunnsengasjement. Som en aktiv regionbank ønsker vi å støtte idrett og kultur på alle nivå, stort som smått. Vi føler at vi lykkes når vi kan stå for et engasjement og verdier som gir mening i lokalsamfunnet. 


Her er noen eksempler:

Tahitifestivalen

Tahitifestivalen er en årlig musikkfestival på Tahiti (Innlandet) i Kristiansund. Den aller første Tahiti-festivalen så dagens lys i 2000 - med 500 besøkende. I fjor var det ca. 15.000 personer innom og er i dag fylkets nest største festival. På scenen har både nasjonale og internasjonale artister begeistret Kristiansundere og tilreisende. 

Les mer om Tahitifestivalen


Kristiansund Ballklubb (KBK)

Nordmøres beste fotballag, som for tiden spiller på øverste nivå (Elite-serien)Klubben har blitt en sterk merkevare for byen og rekrutterer spillere både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Les mer om KBK


Operaen i Kristiansund

Den første forestilling ble satt opp 5. november 1928, og siden har opera vært et fast innslag i «Operabyen» Kristiansund. Operaen har fast plass på statsbudsjettet og engasjerer musikere, dansere, sangere, frivillige og en stor stab av ansatte. Samarbeidet mellom amatører og profesjonelle har vært en viktig suksessfaktor.

Les mer om Operaen i Kristiansund


Gurispelet

Norges varmeste utespel spilles ved Gurisentret på Edøy, Smøla. Den gripende historien, hvor sterke kvinneskikkelser flettes sammen med tro, kjærlighet, tragedie og lykke, følger publikum lenge etter at den siste applausen har stilnet. 

Les mer om Gurispelet


Aure IL

Aure IL er et idrettslag i Aure kommune, som driver aktivitet innen; fotball, ski, friidrett og natur/trim. Klubben består av ca 500 medlemmer, og tallet er økende. Aure IL fremstår som det naturlige førstevalg når det gjelder fysisk aktivitet i nærområdet. Som et av få idrettslag, på Nordmøre, så har de aktivitet knyttet til alle årstider.

Les mer om Aure IL


Reinsfjell skytterlag

Skytterlaget er en sammenslåing av Angvik, Osmarka og Torvik Skytterlag. Disse tre lagene ble slått sammen i 1971. Stiftelsesåret stammer opprinnelig fra Angvik Skytterlag i 1882. Klubben eier et baneanlegg og skytterhus i Torvikbukt med både 100-og 200 meter bane.

Les mer om Reinsfjell skytterlag