Bruk LO-fordelene dine i sommer

8. juni 2017

Vi er kommet til juni måned og ferien står snart for tur. Da er det en del ting du sikkert tenker på. Hvordan blir ferien? Har du reiseforsikringen på plass? Finner du reisebeviset ditt? Har du sjekket om passet ikke er utløpt på dato? 

Det er snart tid for å slappe av og riste av oss hverdagsstresset. Slippe å tenke på alt en skal gjøre. Det handler om å ta vare på sine nærmeste og få en fin opplevelse enten en velger å bli hjemme i ferien, på hytten, en tur å besøke familie innenfor landets grenser, eller om turen går til utlandet for å nyte sol og varme dager.

Du som er medlem i et LO-forbund, har en rekke ferierelaterte fordeler gjennom LOfavør programmet. Dette er fordeler du får hos Ving, Choice, Scandic, Hertz, Mastercard og egne studentfordeler.

SpareBank 1 er LO sin største samarbeidspartner. Vi har det du trenger innenfor banktjenester og forsikringsprodukt. Visste du forresten at du er på reise når du faktiske har gått ut av døra di? Skal du en tur på butikken, eller besøke naboen, kanskje du skal kjøre ungene på en fotballtrening eller andre fritidsaktiviteter? Da er du på reise. For deg som skal på ferie, enten det er en kortere tur eller lengre tur, er det viktig å ha en god helårs reiseforsikring. LOfavør Reiseforsikring dekker deg og din familie samlet eller hver for dere på turer innenlands og utenlands. Den gjelder i hele verden og du kan være på reise inntil 70 dager i gangen. Det er inkludert en ulykkesforsikring som dekker deg ved uhell og skader som skjer under reisen. Dekker tapt og stjålet bagasje, forsinket bagasje med mer enn 4 timer, egenandel på leiebil, avbestilling av reise på grunn av sykdom eller dødsfall og en rekke flere fordeler. 

LOfavør Mastercard er fornuftig å ha som et reservekort. Bruk gjerne kredittkort når du er på ferie. Da er du godt sikret om du skulle bli ranet eller frastjålet kortet. Bruker du VISA-kortet ditt som betalingsmiddel når du er ute og reiser kan du bli utsatt for svindel. Dette unngår du ved å bruke et kredittkort. Du har en rekke fordeler med LOfavør Mastercard. Billettforsikring, betalingsforsikring, reise- og avbestillingsforsikring, dekket egenandel ved leiebil og du kan velge pinkode selv.

Skal du bestille ferie så bruk gjerne Ving som er din reiseoperatør. Ving er en LOfavør fordel og gir deg rabatter på dine reiser. Trenger du leiebil så kan du bruke Hertz som gir deg rabatter gjennom ditt fordelsprogram. Skal du overnatte på hotell så har du gode rabatter hos Choice eller Scandic.

Opplevelser som Det Norske teateret, Bø i sommerland, Tusenfryd og Notodden Blues Festival har også fordeler gjennom LOfavør programmet. Er du studentmedlem i LO har du skreddersydde fordeler både på leiebil med Hertz og hotellkjedene Choice og Scandic.

Har du alt dette på plass så har du sikret ferien din med god samvittighet og ikke minst med god trygghet. Ingenting er kjedeligere når uhellet er ute og man er usikker på hva en skal gjøre. Griper fortvilelsen inn er det en god følelse å vite at har du LOfavør reiseforsikring. Raske oppgjør og hjelp på stedet. Har du mistet ene kortet ditt, har du et annet i reserve sånn at du kan fortsette ferien din uten problemer etter at du har sperret mistet kort. Bestiller du reisen din gjennom Ving så er du trygg på å få hjelp om noe ikke skulle stemme med selve reisen.

Se mer om dine fordeler i LOfavør ved å gå inn på www.lofavor.no og for å se mer om dine fordeler på bank og forsikring gå inn på www.snv.no. Se også mer om dine fordeler på bank og forsikring .

Med dette ønsker jeg deg og dine en riktig god sommer og en riktig god ferie. Nyt den og kjenn på den gode følelsen når hverdagsstresset slipper taket og feriefriheten slår inn.


Kim Jelle
LO-konsulent