Vil du bli Davids nye kollega?

SpareBank 1 Nordvest er på jakt etter en ny medarbeider på sitt kontor i Kristiansund.  Den nye medarbeideren vil bli en del av teamet som Monika Strand Kjøl leder. Teamet består i dag av 7 kunderådgivere som alle jobber aktivt ut mot bankens kunder. 

- Vi ser etter noen som har interesse for personlig økonomi, som trives med mye direkte kundekontakt og motiveres av å skape gode kundeopplevelser. Vi krever ikke at vår nye kollega skal ha bankerfaring da vi har et godt opplæringsløp som vil sikre et godt faglig grunnlag. Dette kan være en mulighet for noen som kanskje er nyutdannet, som har god digital forståelse og som er nysgjerrig på hvilke muligheter en karriere i bank kan gi, sier leder Monika Strand Kjøl.


David er en av teamets medarbeidere og har jobbet som kunderådgiver i litt over to år. Han trives veldig godt i denne rollen.

- Arbeidsdagene våre er varierte og innebærer mye kundekontakt. Vi jobber hele tiden med å levere enda bedre kundeopplevelser for bankens kunder, blant annet ved å se om de løsningene kundene har, dekker den enkeltes behov på en god måte. I tillegg jobber vi med å få flere nye kunder til banken. David forteller at dialogen med kunden skjer både via telefon, chat og andre digitale kanaler. 

- Og en del av arbeidsdagen kan også bestå av fysiske møter med kunder som kommer til vårt kontor her i Kristiansund for å få hjelp. Vår jobb er da å finne en god løsning sammen med kunden, sier David.

Hvordan er det å jobbe i avdelingen?

- Vi har et utrolig bra arbeidsmiljø med mange dyktige kolleger. Banken har en offensiv strategi og målet er flere og mer fornøyde kunder. Vi er blitt tildelt en del nye oppgaver som vi har løst godt. Engasjementet er stort, og vi er en gjeng som er villig til å gi det lille ekstra, smiler David.

Hvorfor er det interessant å jobbe i bank?

- Finansbransjen er i en rivende utvikling, og det er gode sjanser for intern karriereutvikling. Den teknologiske utviklingen er enorm, og konkurransen gjør at vi må være på tå hev og utvikle oss. Det er veldig spennende å jobbe for en lokalbank som har stort samfunnsengasjement, som er fremoverlent og leverer gode løsninger. Dette, i kombinasjon med den direkte dialogen med kundene gjør det interessant og gøy, avslutter David.