Boliglån

Skal du kjøpe hus eller leilighet, pusse opp eller flytte boliglånet ditt? Søk lån på nett, eller snakk med en av våre dyktige rådgivere.

Raskt svar, som oftest i løpet av samme dag.
Et boliglån tilpasset deg og din økonomi.
Hjelp fra en av våre rådgivere når du trenger det.

For å få tilbud på boliglån, fyller du ut lånesøknaden i neste steg.


Renter og betingelser på boliglån

Fra 1,99 %
  • Du kan låne inntil 75 % av kjøpesummen
  • Hvis du har ekstra sikkerhet kan du låne hele kjøpesummen

Priseksempel: Låner du 2 millioner over 25 år koster lånet 562.606 kr og du betaler totalt 2.562.606 kr. Eff. rente er 2,1 %Er du medlem i et LO-forbund?

Boliglånskalkulator

Lurer du på hvor mye lånet koster, eller hvor mye du kan låne? Med lånekalkulatoren vår får du raskt en god indikasjon på hvor stort boliglån du kan ha.


Et boliglån som passer for deg

Vi vet at folk er forskjellige, og at de derfor har ulike behov når de skal kjøpe bolig. Derfor tilbyr vi ulike boliglån, slik at du får et lån som passer for deg og din økonomi. 


Alt om boligkjøpsprosessen 

Å kjøpe bolig er en stor avgjørelse og kan være mye å sette seg inn i. Her finner du det du trenger for å være godt rustet på boligreisen.

Vurderer du å refinansiere boliglånet?

Noen ganger kan det være smart å gjøre endringer på boliglånet. Enten du vil øke lånet ditt i banken, flytte boliglån fra en annen bank eller få bedre betingelser på dagens boliglån.

Selge bolig? 

Det er mye som står på spill når du skal selge bolig. Meglerne i EiendomsMegler 1 har lang erfaring med salg av bolig i ditt nærområde. De hjelper deg gjerne med det som kanskje er ditt livs viktigste handel.


Hva lurer andre på?Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no