Til deg som kommer fra Surnadal Sparebank

Surnadal Sparebank og Sparebank 1 Nordvest har nå slått seg sammen og blitt SpareBank 1 Nordmøre. Lurer du på noe i forbindelse med overgangen til ny bank? Her finner du det du trenger å vite.

For deg som privatkunde

Ny nettbank og mobilbank er bare noen av fordelene du får i nye SpareBank 1 Nordmøre. Du får bedre produkter og tjenester, skreddersydd til deg i flere kanaler og digitale plattformer.

I november vil du automatisk få ny mobil- og nettbank. Du trenger ikke å foreta deg noe på egen hånd.

For deg som bedriftskunde

Som SpareBank 1-kunde får du gode fagmiljø, smarte løsninger og ny teknologi som er tilpasset deg. Vi blir en bedre og sterkere lokalbank, og rådgiverne vil fremdeles ha lokale fullmakter.

Hverdagen blir enklere med bank og regnskap på samme sted. Se fordeler med Bank+Regnskap

Hva betyr dette for nærmiljøet?

Vi får en større og sterkere lokalbank med større markedskraft og mer muskler. Vi deler årlig ut mange millioner kroner til små og store formål som skaper trivsel og vekst i området der du bor.


Spørsmål og svar

Du kan fortsatt bruke mobil- og nettbanken slik du gjør i dag. I november vil du automatisk få SpareBank 1 sin mobil- og nettbank som er kåret til den beste mobil- og nettbanken i landet. Du trenger ikke å ordne dette selv – dette skjer automatisk. Du beholder både kontonummer og koder du har i dag.

Det vil ikke bli endringer på dine lån og/eller innskudd. Du vil beholde de betingelsene du har i dag. 

Ja. Du vil beholde både kontonummer og koder som du har i dag.

Selv om avtalen mellom Surnadal Sparebank og Eika Kredittbank opphører 3. mai. vil du beholde kredittkortet som i dag, og se dette i mobil- og nettbanken frem til november. I november vil du automatisk få nytt kredittkort fra SpareBank 1 Nordmøre.  Da vil du få overført kreditten du eventuelt har trukket på kortet, kredittrammen og betingelsene du har. Du vil beholde samme PIN-kode som du har i dag.

Fra 3. mai vil vi ikke lengre kunne bistå deg med dine forsikringsprodukter i Eika Forsikring. Kundeforholdet ditt i Eika Forsikring påvirkes ikke av denne endringen, og dine forsikringsavtaler videreføres uten at du trenger å foreta deg noe.

SpareBank 1 - best på forsikring

SpareBank 1 Nordmøre tilbyr skade- og personforsikring som har blitt kåret til best i test i flere undersøkelser. Ta kontakt med oss for en gjennomgang av dine forsikringer.

Les mer om forsikring - privatmarked

Les mer om forsikring - bedriftsmarked

Selv om avtalen med Eika Kapitalforvaltning opphører 3. mai. vil du som har fond, sparing og/eller pensjon ikke oppleve endringer. Du vil fortsatt se og betjene din sparing i mobil-/nettbank, smartspar-app og bank.no som du er vant til i dag. Dine faste spareavtaler vil også fortsette som før.

Ja, alle som ønsker det får beholde sin rådgiver.