Offentlig sektor

Foretak og virksomheter i offentlig sektor har ofte behov for et stort antall produkter og tjenester fra banken. Mange har valgt samarbeid med oss. 


Kjenner du deg igjen? 

Det kan til tider være store utfordringer for foretak og virksomheter i offentlig sektor. Mange ansatte i regnskapsavdelingen og i administrasjonen opplever knapphet på tid og ressurser, og papirbunken bare vokser. 

  • Har dere behov for enklere løsninger for betaling av leverandørfakturaer og bokføring av innbetalinger?
  • Tilbyr dere eFaktura og avtalegiro til deres kunder?
  • Kan en gjennomgang av rutinene deres bidra til å gi dere litt bedre tid? 

Vi har god kjennskap til offentlig sektor

Flere av våre banker har rådgivere med kun offentlige kunder i sin portefølje. Andre banker setter sammen egne rådgiverteam. Dette sikrer et høyt faglig nivå og god oppfølging mot den enkelte kunde.

  • Kundeansvarlig koordinerer all aktivitet og gir råd, foreslår forbedringstiltak og informerer om nye relevante produkter.
  • Vi har spesialistkompetanse innen makroøkonomi, valuta, rente, investeringsrådgivning, leasing og kontantanalyse.
  • Våre elektroniske løsninger kan bidra til forenkling av hverdagen til ansatte på økonomi- og lønnsavdelingen, og i administrasjonen generelt. 
  • Vi har god kjennskap til offentlig sektor i vårt nærområde, som igjen sikrer den lokale forankringen.

Kundesenteret har den daglige kontakten

Kundesenteret har god kompetanse på de ulike betalingsløsningene, Nettbank bedrift, filoverføringer og andre daglige utfordringer.  Vi hjelper deg gjerne. 

Visste du at det er mye du kan gjøre selv? Sjekk vår "dette kan du gjøre selv" side og "ofte stilte spørsmål". 


Visste du at SpareBank 1 kan tilby eFakturaløsning til deres leverandører, slik at de kan sende dere eFaktura i formatet dere krever?