Hyttelån

Frister det med lange sommerdager ved sjøen, eller peiskos på fjellet? Med hyttelån kan drømmen om egen fritidsbolig i Norge bli til virkelighet.

  • Hos oss får du hyttelånet til god rente.
  • Du får raskt svar på søknaden.
  • Nedbetalingstiden tilpasser vi etter det som er best for deg.

Boliglånskalkulator

Lånekalkulatoren er en indikator, et eksempel, og av og til kan rente og lånestørrelse avvike fra det du faktisk kan få innvilget. Du kan maksimalt låne inntil 5 ganger årsinntekt.


Verdt å vite 

Du får god rente, og kan låne opp til 80% av fritidsboligens verdi med sikkerhet i det du kjøper. Med ekstra sikkerhet kan du låne opptil hele kjøpesummen. Nedbetalingstiden tilpasser vi etter det som er best for deg. Har du nedbetalt boligen din, kan flexilån med sikkerhet i boligen din være en mulighet for å finansiere hytta.

Bygge hytte?
Skal du bygge hytte, kan du søke om byggelån som er et midlertidig lån som utbetales etterhvert som byggearbeidet skrider frem. Du betaler bare renter av det du har brukt, og når hytta er ferdig gjøres byggelånet om til et boliglån.


Priser og vilkår

Fra 2,45 %
  • Lån opp til 80 % av kjøpesummen
  • Lån opp til 100 % av kjøpesummen med ekstra sikkerhet

 

Priseksempel: Eff.rente 2,54 %, 2 mill., o/25 år, totalt: 2.693.267 kroner.


Klar til hyttekjøp med finansieringsbevis

For å være sikker på hvor langt du kan gå i budrunden, kan du søke om finansieringsbevis på forhånd. Beviset er en sikkerhet for både deg selv og megleren om at du har penger nok til å kjøpe hytta. 


Husk forsikring på hytta

Ekstremvær, uhell, eller besøk av ubudne gjester kan dessverre skje - også på hytta. Med fritidshusforsikring og innboforsikring er du trygg på at hytta og eiendelene dine er godt dekket dersom du skulle være uheldig.


Hytter til salgs

EiendomsMegler 1 har 160 kontorer spredt over hele Norge. Vi byr på masse erfaring og lokalkunnskap som du kan nyte godt av.

Ta en titt på hva som ligger ute av hytter til salgs, eller snakk med en eiendomsmegler som kan hjelpe deg å finne drømmehytta.


Hva lurer andre på?