Forskuttering av dagpenger

Permittert, eller mistet inntekten på grunn av koronakrisen? Da kan du søke om forskudd på dagpenger.

Ung dame ved havet

Hvorfor forskuttering av dagpenger?

I tida framover vil det bli økt ventetid på behandling av søknader og utbetalinger av dagpenger fra NAV. Dette kan føre til en krevende økonomisk situasjon for mange. For å hjelpe deg i en vanskelig tid tilbyr vi nå kontokreditt på 10.000, 15.000 eller 20.000 kroner til deg som er rammet av permittering. Kontokreditten er et forskudd på dagpenger og skal bidra til å dekke utgiftene dine til det aller nødvendigste. Du må være over 18 år, få lønna inn på konto hos oss og ikke ha betalingsanmerkninger for å søke om kontokreditt. Det vil bli tatt en kredittsjekk. Kreditten blir tilgjengelig i 30 dager.

Vilkår for kontokreditt

Det er ingen etableringsgebyr på kontokreditten. Etter 30 dager trekkes kreditten automatisk tilbake. Hvis det ikke er nok penger på konto vil du få et overtrekksgebyr på 18 % rente. 

Priseksempel på kontokreditt:

Nom. rente 0,00 %. Eff. rente 0,00 %, 15.000 kroner o/30 dager. 
Kostnad 0 kroner, totalt 15.000 kroner.

Hvordan fungerer kontokreditt?

Mann-pc-crop.jpg

Avdragsfrihet på lån

Er du permittert eller har mistet inntekten på grunn av koronakrisen?

Vi strekker oss langt for å hjelpe deg. Nå kan du søke om avdragsfrihet på boliglån, billån, forbrukslån og kredittkort.

Du slipper også å betale gebyr for avdragsfrihet.

Trenger du å snakke med oss?

Er du rammet av permitteringer eller andre forhold i forbindelse med koronaviruset? Vi har flere løsninger som kan hjelpe deg i en vanskelig økonomisk situasjon. Disse kan inkludere både bedrifts- og privatøkonomisk rådgivning, avdragsfrihet på lån og andre tiltak i en periode.Vi er med på dugnaden for å unngå smitte, og har derfor våre møter på telefon og video. Ta kontakt med rådgiveren din eller kundesenteret vårt for en prat.

Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere!
Dame med iPhone.
Kontor ansatt

Kjekt å vite under koronakrisen

Her finner du mye nyttig informasjon rundt korona. Enten det gjelder reiser til utsatte områder, uro på børsen, tiltak vi gjør ovenfor bedrifter og kunder, kommentarer fra konsernledelsen, eller hvordan du kan komme i kontakt med oss.