Viktig informasjon relatert til koronaviruset

Koronaviruset fører til mye usikkerhet. Hva dekker reiseforsikringen? Hva skjer med sparepengene mine?

Trenger du avdragsfrihet?

Er du permittert eller har mistet inntekten på grunn av koronakrisen? Nå kan du søke om avdragsfrihet på alle typer lån.

Søk om avdragsfrihet

Forskudd på dagpenger?

For å hjelpe deg i en vanskelig tid tilbyr vi nå kontokreditt på inntil 20.000 kroner til deg som er rammet av permittering. 

Les mer om kontokreditt

Permittering og pensjon

Dersom du blir permittert, får dette konsekvenser også for pensjonssparingen din. Her kan du se hva du bør være oppmerksom på.

Les mer om pensjon

Reise til utsatte områder

Har du vært eller skal du på reise? Her finner du informasjon, spørsmål og svar om forsikring og koronaviruset.

Se hva forsikringen dekker

Kontorene våre er stengt for besøk uten avtale.

Det betyr ikke at banken er stengt, men at du må avtale møter med rådgiver på forhånd. Vi anbefaler så langt det er mulig at møter gjennomføres på telefon og video. Ta kontakt med din rådgiver eller vårt kundesenter på 915 05700, så hjelper vi deg.

Kundesenteret vårt har åpent mellom kl. 7-24 alle dager, hele året.

Premieutdeling Fredrikstenstaffetten i Halden

Kjære alle dere som holder liv i frivilligheten og kulturlivet

Koronaviruset påvirker oss alle, og vi vet at det også rammer lokalsamfunnene våre hardt. Viktige inntektsgivende arrangement som cuper og andre aktiviteter er avlyst, og konsertlokaler, idrettshaller og klubbhus er stengt.

Nå gir vi dere mulighetene til å søke om ekstra koronastøtte. Søknadsfrist er 1 mai. Bekymret for økonomien din?

Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe alle våre kunder som får problemer som følge av korona-utbruddet. Et viktig tiltak er avdragsfrihet for kunder som rammes av permitteringer.

Boliglånet utgjør for mange den største faste utgiften i husholdningen, og vi tilbyr nå kostnadsfri avdragsfrihet i inntil seks måneder.

 

Bekymret for billånet eller forbrukslånet ditt?

Er du berørt av situasjonen med koronaviruset strekker vi oss langt for å hjelpe deg. Hvis du har blitt permittert kan du få inntil tre måneder avdragsfrihet på lånet ditt. Har du behov for mer enn tre måneders avdragsfrihet gjør vi en individuell vurdering av dette.

Hvis du ønsker avdragsfrihet må du gjøre følgende:

  • Send en e-post til privat@sb1finans.no med begrunnelse om hvorfor du trenger avdragsfrihet 
  • Husk å oppgi kontraktsnummeret. Kontraktsnummeret har seks siffer og du finner det i mobilbanken eller nettbanken sammen med lånet.

Skal du kjøpe eller selge hus?

EiendomsMegler 1 ønsker å legge til rette for at bolighandelen kan gå så normalt og så trygt som mulig i tida framover. Det settes derfor i verk flere tiltak umiddelbart.

Les mer på EiendomsMegler 1 sine nettsider


Koronavirus + oljeprisfall = utfordring

De fleste av oss blir påvirket av det som nå skjer. Fra å være et virusutbrudd lokalt i Kina for ikke mange uker siden, har koronaviruset nå tatt grep om nesten hele verden.

Les mer fra vår finansjef, Henry Tvete