Økonomisk hjelp i koronakrisen

Koronakrisen kan påvirke privatøkonomien din og gjøre det nødvendig å planlegge den på nytt. Her hjelper vi deg og gir deg nyttig informasjon.

Trenger du avdragsfrihet?

Er du permittert eller har mistet inntekten på grunn av koronakrisen? Nå kan du søke om avdragsfrihet på alle typer lån.

Søk om avdragsfrihet

Permittering og pensjon

Dersom du blir permittert, får dette konsekvenser også for pensjonssparingen din. Her kan du se hva du bør være oppmerksom på.

Les mer om pensjon

Reise til utsatte områder

Har du vært eller skal du på reise? Her finner du informasjon, spørsmål og svar om forsikring og koronaviruset.

Se hva forsikringen dekker

Ønsker du å snakke med oss?

Vi anbefaler alle våre kunder å bruke e-post, chat, telefon eller nettmøte fremfor å møte opp fysisk i banken. Kundesenteret vårt har åpent mellom kl. 7-24 alle dager, hele året. 

Avtal møte og kontakt oss 

Vi ønsker så få kunder som mulig i våre lokaler samtidig og du kan bli bedt om å vente på utsiden til det er din tur. Tusen takk til dere kunder som viser forståelse og tålmodighet! Vi skal gjøre alt vi kan for å hjelpe dere ❤


Skal du kjøpe eller selge hus?

EiendomsMegler 1 ønsker å legge til rette for at bolighandelen kan gå så normalt og så trygt som mulig i tida framover. Det settes derfor i verk flere tiltak umiddelbart.

Les mer på EiendomsMegler 1 sine nettsider


Koronavirus + oljeprisfall = utfordring

De fleste av oss blir påvirket av det som nå skjer. Fra å være et virusutbrudd lokalt i Kina for ikke mange uker siden, har koronaviruset nå tatt grep om nesten hele verden.

Les mer fra vår finansjef, Henry Tvete