Visma eAccounting for småbedrifter

Vi har inngått en markedsavtale med Visma som gir våre bedriftskunder en hyggelig fordelsavtale ved kjøp av Visma eAccounting, og ved inngåelse av direkte bankintegrasjon mellom din bedriftsnettbank og avstemming av regnskapet i Visma eAccounting.

Regnskap og faktura integrert i nettbank bedrift.
Automatisk bokføring og avstemming mot bedriftskonto.
Samarbeid enkelt med regnskapsfører.

Hva er Visma eAccounting?

Visma eAccounting er blant norges ledende regnskapsprogram for små bedrifter. Programmet er 100% nettbasert og kan dermed benyttes på både PC, mac, mobil og nettbrett. Basisfunksjonaliteten inkluderer regnskap, fakturering, moms og lønn. I tillegg er det mulig å koble på spesifikk funksjonalitet etter behov, deriblant timeregistrering, årsoppgjør og nettbutikk. Visma eAccounting har også flere automatiserte funksjoner – blant annet mobilskanner, bokføringsforslag og elektronisk fakturering – som alle gjør regnskapet enklere.

Dersom du har behov for, eller ønsker et samarbeid med regnskapsfører for å utføre deler av eller ta hovedansvaret for ditt regnskap, står over 700 regnskapskontorer klare til å tilby samarbeid i Visma eAccounting. En av tilbyderne av regnskapstjenester i Visma eAccounting er Sparebank 1 Regnskapshuset, for mer informasjon om andre tilydere finner du oversikt hos visma.no her.

Hvorfor bankintegrasjon?

Bankintegrasjon med Visma eAccounting innebærer en to-veis kobling med nettbank bedrift. Fakturér enkelt i Visma eAccounting, og få automatisk filoverføring med nettbanken. Når fakturaen blir registrert betalt, avstemmes, matches og bokføres disse automatisk i regnskapet. Legg inn dine leverandørfakturaer i Visma eAccounting og få de direkte overført for sluttgodkjenning i nettbanken. Alle øvrige transaksjoner i din nettbank bedrift blir også tilgjengelig for avstemming i regnskapet. Dermed vil du kunne spare mye tid på manuelle prosesser og avstemming av regnskapet.

Kundefordeler

Som bedriftskunde hos SpareBank 1 får du 25% rabatt av Visma, deretter påløper vanlig månedskostnad av valgt versjon. Fra SpareBank 1 Østlandet gjelder fri etablering av bankintegrasjonen og ingen månedspris de første 3 måneder. Etter 3 måneder gjelder standardpriser. Se priser her.

I tillegg gir Visma gratis oppstartskurs, fri support og tilgang til en egen regnskapsfører-chat. Kjøp Visma eAccounting her

Allerede kunde av Visma eAccounting?

Dersom du har avtale om Visma eAccounting, kan du bestille bankintegrasjon her.
Husk at du må ha nettbank bedrift for å kunne bestille bankintegrasjon.