Hvem søker vi

Vi er alltid på jakt etter personer med ambisjoner, som kan være gode ambassadører for SpareBank 1 Østlandet.

Video placeholder image

Sammen om skape

Banken er langsiktig i sin drift og kan se tilbake på en stolt 175-årig historie i tett samarbeid med kundene og samfunnet rundt oss.

Sammen om å skape er vår visjon, og som ansatt skal du sammen med dine kollegaer og kunder bidra til en bærekraftig verdiskaping for banken, våre kunder og ulike lokalsamfunn på Østlandet.

Utviklingen av våre medarbeideres kompetanse er viktig slik at vi til enhver tid kan nå våre ambisiøse mål.

Som sparebank er vi opptatt av å bidra til bærekraftig vekst og utvikling i alt vi gjør. Vi er i dag en moderne og innovativ bank som har ligget i front på utvikling av digitale banktjenester som nettbank, mobilbank og andre løsninger eksempelvis kundeutbytte til kunder.


Vil du være med på laget?

Hvis du er opptatt av å skape verdier i samfunnet rundt deg, vil du passe hos oss. Våre verdier forplikter: Dyktig, nær og engasjert skal kjennetegne deg som kollega og som bankens representant utad.

Dyktig – kompetent til å skape verdier for kunder og kolleger.

Nær – være deltagende i kunder og kollegers hverdag.

Engasjert – holde deg oppdatert på utviklingen i samfunnet og banken, enten det gjelder ny teknologi, nye produkter eller nye arbeidsoppgaver.

Kulturen og resultatene skaper vi sammen -  velkommen til å søke jobb hos oss.  

 • I tillegg til den kompetansen du tar med deg inn er vi opptatt av at du skal videreutvikle deg og lære mer. Du har selv et viktig ansvar for din egen utvikling. Våre ledere og HR avdelingen vil bistå med støtte og verktøy. Endring skjer kontinuerlig og slik er det også i vår virksomhet. Vi ønsker å legge til rette for ett internt arbeidsmarked der vi synliggjør ulike karriereveier og legger til rette for hospitering på tvers av enheter. Ved rekruttering prioriteres fast ansatte fremfor eksterne dersom det ikke er signifikante forskjeller i forhold til kompetansekravene for stillingen. Dette skal bidra til at du kan utvikle deg hos oss. 

 • God balanse mellom jobb og fritid
  Vi vet at våre medarbeidere er mennesker med engasjement, interesser, familie og venner som de bruker tid på utenfor arbeidstiden. Vi tenker helhetlig på våre medarbeidere, og med det mener vi det livet de lever, hele døgnet. Derfor vil du oppleve en arbeidsgiver som både ønsker og forstår at det finnes noe mer i livet enn bare arbeid.

  Fordeler for deg
  Hos oss får du mange fordeler som gode forsikringsordninger og gunstige lånebetingelser.

  Trening
  Fysisk trening er noe vi alle kan engasjere oss i, uavhengig av våre individuelle forutsetninger og egenskaper. Fysisk trening og fysiske prestasjoner har svært mange likhetstrekk med våre daglige prestasjoner i jobbsituasjonen. Er man i god form presterer man også bedre på jobb. Når vi i tillegg trener sammen med kolleger får vi enda en dimensjon, nemlig teamutvikling. Derfor har vi mange ulike treningstilbud for våre medarbeidere, blant annet gjennom bankens bedriftsidrettslag.

 • Det interne jobbmarkedet hos oss er stort. Vi er en del av en landsdekkende allianse, med både banker og ulike datterselskaper. 

  Som medarbeider i SpareBank 1 Østlandet kjenner du banken godt, og har opparbeidet en kunnskap og kompetanse som banken nyter godt av. 

  Er du klar for nye utfordringer er det ikke sikkert du trenger å søke deg så langt bort. Innad i banken og i våre datterselskaper er det mange stillinger som kan være noe for nettopp deg. 

  Det finnes ulike prosjekter i SpareBank 1-alliansen, SpareBank 1 Banksamarbeidet og stillinger i våre datterselskaper som kan være aktuelle. Her er det mange muligheter i spennende miljøer og innen ulike kompetansefelt.