Hvem søker vi

Vi er alltid på jakt etter personer med ambisjoner og som kan være gode ambassadører for SpareBank 1 Østlandet.

Har du ambisjoner?

Vi er alltid på jakt etter mennesker med ambisjoner, med et ønske om å lære og utvikle seg selv. SpareBank 1 Østlandet er opptatt av å støtte, bygge og utvikle samfunnet vi alle er en del av. Skal vi følge opp våre ambisjoner og nå våre mål, er vi avhengig av ansatte som bidrar med innsats, kompetanse og engasjement.

Blir du en god representant for banken?

Vi søker personer som kan være gode representanter for bedriften, og som har en adferd som oppfattes som tillitsvekkende, ærlig og redelig - i henhold til de lover og regler som gjelder i samfunnet.

Er du en person med ambisjoner, har ønske om å utvikle deg som person og faglig, kan du være den vi ønsker å ha med på laget.


 • Kompetanseutvikling og god opplæring er viktig for å lykkes og trives i en jobb i SpareBank 1 Østlandet. Personlig utvikling for våre medarbeidere er viktig for oss. Når vi ansetter mennesker, foretar vi en investering. En investering der vi får en ansatt som bidrar til at banken kan utvikle seg, nå sine mål, fortsatt engasjere seg og sørge for vekst i samfunnet vi er en del av. 

  Som ansatt får du avkastning av denne investeringen gjennom muligheten til å utvikle deg gjennom kurs, seminarer, samarbeid med kunnskapsrike og kompetente kolleger og selvfølgelig utfordrende arbeidsoppgaver. En medarbeider som utvikler seg, er en merverdi - for alle parter.

 • God balanse mellom jobb og fritid
  Vi vet at våre medarbeidere er mennesker med engasjement, interesser, familie og venner som de bruker tid på utenfor arbeidstiden. Vi tenker helhetlig på våre medarbeidere, og med det mener vi det livet de lever, hele døgnet. Derfor vil du oppleve en arbeidsgiver som både ønsker og forstår at det finnes noe mer i livet enn bare arbeid.

  Fordeler for deg
  Hos oss får du mange fordeler som gode forsikringsordninger og gunstige lånebetingelser.

  Trening
  Fysisk trening er noe vi alle kan engasjere oss i, uavhengig av våre individuelle forutsetninger og egenskaper. Fysisk trening og fysiske prestasjoner har svært mange likhetstrekk med våre daglige prestasjoner i jobbsituasjonen. Er man i god form presterer man også bedre på jobb. Når vi i tillegg trener sammen med kolleger får vi enda en dimensjon, nemlig teamutvikling. Derfor har vi mange ulike treningstilbud for våre medarbeidere, blant annet gjennom bankens bedriftsidrettslag.

 • Vi er alltid på jakt etter mennesker med ambisjoner, med et ønske om å lære og utvikle seg selv. SpareBank 1 Østlandet er opptatt av å støtte, bygge og utvikle samfunnet vi alle er en del av. Skal vi følge opp våre ambisjoner og nå våre mål, er vi avhengig av ansatte som bidrar med innsats, kompetanse og engasjement. 

  Vi søker personer som kan være gode representanter for bedriften, og som har en adferd som oppfattes som tillitsvekkende, ærlig og redelig - i henhold til de lover og regler som gjelder i samfunnet. 

  Er du en person med ambisjoner, har ønske om å utvikle deg som person og faglig, kan du være den vi ønsker å ha med på laget.

 • Det interne jobbmarkedet hos oss er stort. Vi er en del av en landsdekkende allianse, med både banker og ulike datterselskaper. 

  Som medarbeider i SpareBank 1 Østlandet kjenner du banken godt, og har opparbeidet en kunnskap og kompetanse som banken nyter godt av. 

  Er du klar for nye utfordringer er det ikke sikkert du trenger å søke deg så langt bort. Innad i banken og i våre datterselskaper er det mange stillinger som kan være noe for nettopp deg. 

  Det finnes ulike prosjekter i SpareBank 1-alliansen, SpareBank 1 Banksamarbeidet og stillinger i våre datterselskaper som kan være aktuelle. Her er det mange muligheter i spennende miljøer og innen ulike kompetansefelt.