Hvorfor velge oss?

SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank. Vi har hovedsete i Hamar og virksomhet i det sterkest voksende markedsområdet i landet. Vår ambisjon er å forsterke vår posisjon som et slagkraftig finanskonsern på det sentrale Østlandet. 

Vi er i dag en betydelig arbeidsgiver med drøyt 1 100 medarbeidere og kontorer i Innlandet, Viken og Oslo. Vår virksomhet spenner over flere forretningsområder og et  sredt spekter av finansielle tjenester og arbeidsområder.

Vi er kjent som en trygg arbeidsgiver med konkurransedyktig lønn samt gode pensjons-og forsikringsordninger. Vår policy er å legge til rette for intern mobilitet,
slik at du kan utvikle deg både faglig og personlig i ditt arbeid hos oss.

Sammen om skape -i samspill med kollegaer og kunder

Banken er langsiktig i sin drift og kan se tilbake på en stolt 175-årig historie i tett samarbeid med kundene og samfunnet rundt oss. «Sammen om å skape» er vår visjon, og som ansatt  skal du sammen med dine kollegaer og kunder bidra til en bærekraftig verdiskaping for banken, våre kunder og ulike lokalsamfunn på Østlandet. Utviklingen av våre medarbeideres kompetanse er viktig slik at vi til enhver tid kan nå våre ambisiøse mål. Som sparebank er vi opptatt av å bidra til bærekraftig vekst og utvikling i alt vi gjør. Vi er i dag en moderne og innovativ bank som har ligget i front på utvikling av digitale banktjenester som nettbank, mobilbank og andre løsninger eksempelvis kundeutbytte til kunder.

 

Vil du være med på laget?

Hvis du er opptatt av å skape verdier i samfunnet rundt deg, vil du passe hos oss. Våre verdier forplikter: Dyktig, nær og engasjert skal kjennetegne deg som kollega og som bankens representant utad.

Dyktig – kompetent til å skape verdier for kunder og kolleger.

Nær – være deltagende i kunder og kollegers hverdag.

Engasjert – holde deg oppdatert på utviklingen i samfunnet og banken, enten det gjelder ny teknologi, nye produkter eller nye arbeidsoppgaver.

Kulturen og resultatene skaper vi sammen -  velkommen til å søke jobb hos oss.  

 

Kompetanseutvikling

I tillegg til den kompetansen du tar med deg inn er vi opptatt av at du skal videreutvikle deg og lære mer. Du har selv et viktig ansvar for din egen utvikling.

Våre ledere og HR avdelingen vil bistå med støtte og verktøy. Endring skjer kontinuerlig og slik er det også i vår virksomhet.

Vi ønsker å legge til rette for ett internt arbeidsmarked der vi synliggjør ulike karriereveier og legger til rette for hospitering på tvers av enheter.

Ved rekruttering prioriteres fast ansatte fremfor eksterne dersom det ikke er signifikante forskjeller i forhold til kompetansekravene for stillingen. Dette skal bidra til at du kan utvikle deg hos oss.

 

Hvorfor velge oss?

I SpareBank 1 Østlandet bryr vi oss om våre ansatte, og er opptatt av faglig og personlig utvikling. Vi har blant annet fleksibel arbeidstid, hybrid kontorløsninger, ekstra fridager og redusert arbeidstid fra juni til september.

Dine fordeler hos oss

Vi har mange trivelige kollegaer og har stor vekt på faglig utvikling.

Ekstra fridager og redusert arbeidstid fra juni til september.

Fleksibel arbeidstid og muligheter for hybrid kontorløsninger.

Gode lånebetingelser, pensjons- og forsikringsordninger.

Flere firmahytter, treningsrom, sykkelparkeringer og fine lokaler.

Tilgang på lege og helsetjeneser via jobben.

Vil du være med på laget?

Vi er i dag en betydelig arbeidsgiver med drøyt 1100 medarbeidere og kontorer i Innlandet, Viken og Oslo. Vår virksomhet spenner over flere forretningsområder og et bredt spekter av finansielle tjenester og arbeidsområder. 

Utviklingen av våre medarbeideres kompetanse er viktig slik at vi til enhver tid kan nå våre ambisiøse mål. Som sparebank er vi opptatt av å bidra til bærekraftig vekst og utvikling i alt vi gjør. Vi er i dag en moderne og innovativ bank som har ligget i front på utvikling av digitale banktjenester som nettbank, mobilbank og andre løsninger eksempelvis kundeutbytte til kunder.

Hvis du er opptatt av å skape verdier i samfunnet rundt deg, vil du passe hos oss. Våre verdier forplikter: Dyktig, nær og engasjert skal kjennetegne deg som kollega og som bankens representant utad.

Søk jobb da vel!

Vi har ofte utlyste stillinger. Hos oss er det enkelt å søke. Last opp CV-en din og skrive noen ord om din motivasjon. Vi ønsker å representere mangfoldet i den norske befolkningen, og oppfordrer alle kvalifiserte søkere til å søke på våre stillinger.