Endringer på innlogging til nettbank bedrift

Det finnes ulike måter å logge inn i nettbank bedrift, og vi vet at det ikke alltid er lett å finne den riktige for deg. For å gjøre det enklere å finne fram, har vi ryddet, og derfor vil innloggingsbildet komme til å se litt annerledes ut. Selve innloggingen er den samme som før.


Les mer om de ulike innloggingsmåtene

Det er lurt å bruke engangskode-appen, da har du alltid kodebrikken med deg! Etter at du har tastet inn fødselsnummer får du automatisk opp et varsel på mobilen der engangskode-appen kommer med en identifiseringsforespørsel. Denne godkjenner du enkelt med finger eller ansikt, og du slipper dermed å taste inn engangskoden manuelt. Til slutt taster du inn passord som før.

NB: For å få automatisk varsel på mobilen må du tillate at engangskode-appen sender deg varslinger. Dette kan du enten sette i innstillingene på mobilen, eventuelt kan du slette appen og laste den inn på nytt, og så godta varslinger når du installerer appen.

Pleier du å bruke kodebrikke fungerer dette akkurat som før. Du taster inn fødselsnummer, deretter kode fra kodebrikken, og til slutt passord.

Les mer om BankID

Bruker du BankID på mobil er det ingen endringer fra tidligere. Tast inn mobilnummer og fødselsdato, og bekreft kodeordene du får opp på mobilen med koden din.

Se spørsmål og svar om BankID på mobil